Krimi

Prešovčan Vlado nezvládol parkovanie: Na Šidlovci zrámoval terasu, oplotenie a kvetináč

Pri nehode vznikla podľa polície škoda na vozidle vo výške približne 2-tisíc eur a škoda na oplotení a ostatných veciach vo výške približne 6-tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčan Vlado nezvládol parkovanie: Na Šidlovci zrámoval terasu, oplotenie a kvetináč
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Vlado (21) z Prešova doplatil na nešťastné cúvanie. V pondelok 05.04.2021 vo večerných hodinách podľa polície viedol ako vodič osobné auto zn. BMW, pričom pri parkovaní na ulici K Okruhliaku sa plne nevenoval jeho vedeniu. Redakciu Prešov Dnes 24 o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Terasa, kôš, kvetináč

„S vozidlom zišiel mimo vozovku, dole svahom až k budove miestneho podniku a narazil do kovového oplotenia pred terasou ako aj do samotnej terasy, smetného koša, skruže i kvetináča. Dychová skúška u tohto vodiča mnohé vysvetlila, bola pozitívna a to s výsledkom 2,29 promile,“ uviedla hovorkyňa.

Pri nehode vznikla škoda podľa jej slov na vozidle vo výške približne 2-tisíc eur, škoda na oplotení a ostatných veciach vo výške približne 6-tisíc eur.

Skončil v cele

„Vlado bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove tomuto Prešovčanovi vzniesol obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ dodala na záver Ligdayová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: ilustračné

Krimi správy v Prešove a okolí

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM