Krimi

Prešovčan (31) čelí nepríjemnému obvineniu: Na Hlavnej mal prepadnúť ženu!

Vyšetrovateľ obvinil Prešovčana (31) zo zločinu lúpeže. Podľa polície mal v pondelok v noci prepadnúť na Hlavnej ulici v Prešove Prešovčanku (86).

Ilustračný obrázok k článku Prešovčan (31) čelí nepríjemnému obvineniu: Na Hlavnej mal prepadnúť ženu!
Zdroj: TASR

„V čase okolo 23:25 h prechádzala žena okolo hlavného vchodu do Gréckokatolíckeho kostola. Obvinený k nej mal bez slov pristúpiť a chytiť kabelu, ktorú držala v ruke a snažiť sa jej ju násilím vytrhnúť. Žena však kabelku z ruky pustiť nechcela, na čo ju mal obvinený silno chytiť za zápästie a kabelku jej z ruky vytrhol. V dôsledku toho spadla tvárou na zem, pričom si všimla, ako jej z kabelky vybral peňaženku, kabelku zahodil a ušiel preč. Krátko nato išla okolo žena, ktorá zbadala na zemi ležať dôchodkyňu a privolala jej pomoc,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že prepadnutej žene vznikla krádežou peňaženky a finančnej hotovosti škoda vo výške najmenej 30 eur a boli jej spôsobené zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie.

„Prešovskí kriminalisti už nasledujúci deň zadržali ako podozrivého 31-ročného Prešovčana, ktorí bol po vykonaní procesných úkonov aj obvinený. Vyšetrovateľ zároveň na obvineného spracoval podnet na jeho vzatie do väzby,“ uviedol Džobanik.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM