Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešov je razom krajší: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči

Obdobie, keď sa oplatí vyjsť na pešiu prechádzku. V Prešove sa usadila jar a nášmu mestu rozhodne pridala na kráse. Presvedčte sa o tom na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Prešov je razom krajší: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči
15
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Aj do nášho mesta sa už-už prerývane dostáva jar, ktorú mnohí považujú za najkrajšie obdobie roka. Postarala sa u nás aj o malebne kvitnúce stromy či kvety na všetkých sídliskách a častiach mesta. Prešov tak už naplno hýri farbami a my sme vyrazili to zachytiť do našich ulíc.

Okrem prírody sa prebudilo aj samotné námestie, kde to začalo žiť oveľa viac než počas zimy. Stále to síce nie je ideálne počasie a znášame skôr aprílové výkyvy, no na prechádzku sa to hodí tak či tak.

V Neptúnovej fontáne už špliecha voda a preto si aj okoloidúci neváhajú spraviť prvé jarné svojky, alebo ak chcete, selfie. „Jar mám rada a už len čakám, kedy sa konečne viac oteplí. Zatiaľ aspoň Hlavná rozkvitla do zaujímavých farieb, tak si to aspoň zvečním na fotografiách,“ prezradila Prešovčanka Renáta. A ako ste na tom vy? Tiež by ste už radšej privítali teplejšiu jar? Nahliadnite zatiaľ aspoň do našej fotogalérie, ako mestom hýria farby.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Jar nášmu mestu pridala na kráse: 15 fotiek z Prešova ako dôkaz
15
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM