Ľubomír Hudačko Kultúra

PREHĽAD: Víkend klope na dvere, kam v Prešove za zábavou?

Ak máte pred sebou voľný víkend a neviete, ako ho môžete stráviť, tak vám poradíme. Vybrať si môžete z bohatej ponuky, či už športovej alebo kultúrnej oblasti.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Víkend klope na dvere, kam v Prešove za zábavou?
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Sobota 20.9.2014

Volejbal na delni

Prísť si zašportovať a pomôcť dobrej veci môťete počas 4. ročníka charitatívneho podujatia, ktorého celý výťažok je venovaný OZ Deťom pre život.

Bezstarostná jazda

Testovacie jazdy – bezplatné jazdy na najnovších modeloch VW, Audi, Škoda Deň otvorených dverí – prehliadka predajných, servisných priestorov a novej lakovne PO CAR Atrakcie pre deti.

Dyňobranie

Na Duklianskej 19/B bude pre dospelých vstupom dvoch eur a pre deti za jedno euro pripravené Dyňobranie. Vyrezávanie z tekvíc, ale aj hlloweenske maľovanie na tvár už na vás čaká!

PierottDay

Od 13.30 vás čaká Hero race pre deti, Kopanie pokutových kopov, Jazda na koni, Karaoke pre deti, Preteky lezúňov. Deň plný zábavy, súťaží a dobrej nálady je heslom tejto soboty, kedy bude celý areál Lanového centra na Sídlisku III. naplnený deťmi, hrami, smiechom a množstvom aktivít, detských atrakcií, občerstvenia a lákavých cien!

Prešovské trhy

V sobotu 20. septembra na vás počas Prešovských trhov čaká tento program: 14.00 hod. – 1. súťaž stupňovaná náročnosť do 120 cm so žolíkom, Slávnostné otvorenie pretekov primátorom mesta, ÚVV a ÚVTOS Prešov – ukážky vycvičenosti služobných psov 2. súťaž Skok S do 130 cm, rozoskakovanie 140 cm, ÚVV a ÚVTOS Prešov – ukážky zásahovej skupiny 16.00 hod. – 17.00 hod.- skupina THE SHADOOGIES 17.30 hod. – 19.00 hod.- skupina ŽOBRÁCI 19.00 hod.- večerné Finále skokového pohára jazdeckej oblasti Košice a Prešov – seniori (4 jazdci so vzájomným striedaním 4 koní) za umelého osvetlenia

Čierno-biely svet v Prešove

V Divadle Jonáša Záborského od 18.30 FS Vranovčan odprezentuje veľmi úspešné a netradičné predstavenie Čierno-Biely Svet. Vstupné: 7–8–9 eur.

Rozoberto

V 263 Pube od 19.45 bude program pre nadšencov hudby. Tešiť sa môžete na All night thematical musiq!

Back2love with Dida

V Drinkin bare sa Dida a Back2love predstavia v spoločnom vystúpení. Vstup je voľný!

Nedeľa 21.9.

II. Prešovská zberateľská burza

Nenechajte si ujsť burzu mincí, bankoviek, medailí, známok, odznakov, pohľadníc, kníh, tf. kariet, bižutérie, hračiek, modelov áut, železníc, lietadiel, pivných etikiet, CD, platní, DVD, či videopásov. To všetko v PKO v nedeľu od 9.00!

Kysucký prameň z Oščadnice

Príďte sa pozrieť na majstrov heligónky z Kysúc, ktorí svoju výnimočnosť predvedú po prvýkrát aj Prešovčanom. Do svojho vyše dvojhodinového programu si pozývajú aj hosťa z TV Šláger. V Kine Scala od 16.00 bude vstupné 6 eur.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM