Krimi

Pred poliklinikou na Sekčove auto zrazilo malé dievčatko: S touto žiadosťou sa policajti obracajú na ľudí!

V Prešove pred poliklinikou na sídlisku Sekčov sa stala dopravná nehoda. Podľa polície osobné auto zrazilo na priechode pre chodcov len 12-ročné dievčatko. Policajti sa obracajú na ľudí so žiadosťou!

Ilustračný obrázok k článku Pred poliklinikou na Sekčove auto zrazilo malé dievčatko: S touto žiadosťou sa policajti obracajú na ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

V Prešove 15.3. v čase od 17:40 do 18:00 došlo na Ulici A. G. Svobodu k dopravnej nehode medzi osobným autom a dievčatkom (12) z Veľkého Šariša.

„Stalo sa tak na priechode pre chodcov pred poliklinikou Sekčov. K dopravnej nehode došlo tak, že doposiaľ neznámy vodič, viedol nezistené vozidlo po uvedenej ulici v smere k OD Lidl, kde na priechode pre chodcov pred poliklinikou Sekčov, nedal prednosť maloletému dievčaťu, ktorá v tom čase vstúpila na vozovku a prechádzala cez riadený priechod pre chodcov z ľavej strany na pravú v smere od Ulice Jurkovičovej. Vodič časťou vozidla zrazil chodkyňu. Po dopravnej nehode vodič s motorovým vozidlom na mieste nehody nezotrval a odišiel na neznáme miesto. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu maloletej chodkyne,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Vzhľadom k objektívnemu prešetreniu dopravnej nehody polícia žiada prípadných svedkov tejto udalosti, aby kontaktovali políciu buď osobne na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove, Ulica Vajanského č.32, tel. číslo 0961 80 3514, prípadne na známom tel. čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Môže vás zaujímať:

Požiar v prešovskej bytovke: Až 64 ľudí muselo opustiť svoje byty!

Nehoda na Levočskej v Prešove: Chodca zrazilo auto a vzápätí do auta nabúralo ďalšie vozidlo!

Zásah policajtov v Prešove: V Škode Felícia našli marihuanu na vyše 1000 dávok!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM