Ľubomír Hudačko Kultúra

Pracovný týždeň je za nami, myslite na relax: 9 lákadiel, ako stráviť víkend v Prešove

Skrátený pracovný týždeň je za nami, čo znamená neklamný znak blížiaceho sa víkendu. Ten sa v Prešove bude niesť v znamení niekoľkých zaujímavých kultúrnych podujatí. Pozrite si prehľad tých, ktoré by ste si nemali nechať zmeškať.

Ilustračný obrázok k článku Pracovný týždeň je za nami, myslite na relax: 9 lákadiel, ako stráviť víkend v Prešove
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk

Piatok 21.11.

Hory a mesto

Po Bratislave sa medzinárodný festival Hory a Mesto 2014 presúva do metropoly Šariša. Filmová prehliadka ponúkne novú medzinárodnú, ale aj slovenskú produkciu z oblasti extrémneho skalného lezenia, horolezectva,“vo­dáctva“, lyžovania či snowboardingu. Od 16.00 v Kine Scala.

Koncert Beatles Cavern Band

Na druhý pokus vystúpia chalani z bývalej RAPSODIE so svojim programom Beatles. Od 19.00 U Greka.

The Fathers

Vstupné 2 eurá na Country hudbu od 20:00 v Avortim Cafe&Burger.

Sherlock Holmes

Legendárna literárna postava detektíva a svetoznámy záhadný zločinec v pôvodnom slovenskom muzikáli. Sherlock Holmes a Jack Rozparovač rozohrajú napínavý a osudový zápas dobra so zlom. V piatok o 18.30 v DJZ.

Jazz pre Katky a Emílie

Hudobný večer nielen pre Kataríny a Emílie. Speváčka Dida a jej hostia odohrajú pre meninové oslávenkyne a fanúšikov dobrej hudby príjemný program netradične pomenovaný ako – atmosférický šansón s prvkami jazzu a popu. V Road Café od 20.00.

Millhouse & Fresh Out Of The Bus

Millhouse + Fresh out of the bus u nás už v piatok od 20:30, pretože nová slovenská hudba nás baví! Tešiť sa na podujatie môžete v Christianii.

Latino Party

Ďalšia skvelá LATINO PARTY s DJ, animátorom a tanečníkom JOSE GARCIA. 21. 11. 2014 od 21.00 hod. Vstupné sú dve eurá v Bowlingu pri trati.

Back2love viva la HOUSE MUSIC revolucion

V Drink In Bare bude vstup voľný. Za mixom predstavia svoje nové sety: Gurry, Blazey, Overhaul, Funkjackers, TmO a Arnosht. Od 22.00.

Sobota 22.11.

1. FC Tatran Prešov – MFK Rimavská Sobota

Posledný domáci zápas futbalového Tatrana Prešov sa uskutoční už od 13.00. Súperom bude zelenobielym Rimavská Sobota. Príďte podporiť koňarov v rozlúčke s jeseňou roka 2014!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM