Ľubomír Hudačko Kultúra

Poznáme ďalšie mená účinkujúcich na Dobrom festivale: Tešiť sa môžeme najmä na rockovú smršť!

Na prešovský Dobrý festival si síce počkáme ešte viac ako dva mesiace, no tešiť sa naňho môžeme už teraz. Pribudli totiž nové mená účinkujúcich, ktorí sa na pľaci predstavia. Koho si budeme môcť v júni vychutnať?

Ilustračný obrázok k článku Poznáme ďalšie mená účinkujúcich na Dobrom festivale: Tešiť sa môžeme najmä na rockovú smršť!
Zdroj: Dnes24.sk

Dobrý festival sa po troch rokoch na amfiteátri opäť presúva na obľúbenú Delňu. Tá ponúka širší priestor pre návštevníkov a preto bude tento presun iste viac ako vítaný.

Na svojej webovej stránke festival zverejnil aj ďalšie mená účinkujúcich, ktorí sa tento rok na obľúbenom podujatí predstavia. Okrem už skôr avizovaných legiend ako Zóna A či Slobodná Európa svoje piesne zahrajú aj Katka Koščová, Extip, Inekafe, Mukatado a z Českej republiky sem zamieri aj kapela Alkehol.

Okrem Prešovčanov z Chiki liki tua, a Heleniných očí sa predstaví tradične aj IMT Smile a garde im bude robiť podobne ako vlani Lúčnica. Vystúpia tiež kapely Družina a The Paranoid. Návštevníci sa tak môžu tešiť najmä na rockovú smršť. Delňa sa bude otriasať v základoch, veď na pódiu sa predstavia lákavé esá s cvengom ako hrom. Podujatie sa uskutoční 19. a 20. júna 2015.

Čítajte tiež:

Prví potvrdení účinkujúci na Dobrom festivale: V Prešove vystúpia legendárne kapely!

Chiki liki tu-a v Prešove rozdivočili PKO: Publikum ich nechcelo pustiť z pódia! ZÁBERY z koncertu

Fanúšikovia sa dočkali: Prešovčania z IMT Smile vydali nový album, robili ho takmer dva roky

foto: ilustračné/Jana Bujňáková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM