Rôzne

Potešil stovky detí v Prešove: Do metropoly Šariša opäť zavítal Mikuláš, FOTO+VIDEO

Netrpezlivé očakávanie sa naplnilo, Mikuláš prišiel do Prešova aj tento rok. Spolu s anjelom a čertom aj vyžreboval výhercov obľúbenej nádielky 2018.

Zdroj: Dnes24.sk

Správne odpovede do súťaže, ktorá súvisí s Mikulášskou nádielkou zaslalo takmer 1 400 detí. Vo štvrtok spomedzi nich Mikuláš v Prešove vyžreboval 100 cien. Samotný večer prebiehal v duchu rodinnej atmosféry, deti sa potešili, že sa na nich nezabudlo ani tento rok. Vďaka kultúrnemu programu si aj zaspievali a zabavili sa. A následne netrpezlivo čakali, či zaznie aj ich meno.

Mená výhercov Mikulášskej nádielky mesto Prešov zverejnilo na svojej webstránke. Výhercovia si môžu ceny prevziať počas nasledujúcich dní na oddelení kultúry a cestovného ruchu Mestského úradu v Prešove na Jarkovej ulici č. 26 (počas pracovných hodín). Prihlásiť sa môžu v kancelárii prvého kontaktu, kde je umiestnená aj výherná listina. Ceny sa vydávajú len na základe občianskeho preukazu rodiča dieťaťa, ktoré cenu vyhralo. Ceny budú vydávané do 31. decembra 2018. A ako to počas mikulášskeho večera v Prešove vyzeralo si nezabudnite pozrieť v našej fotogalérii a na videu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Deti naňho netrpezlivo čakali: Mikuláš nesklamal a ukázal sa v Prešove
9
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM