Krimi

Polícia: V Župnom dome v Prešove masturboval muž, chceme stotožniť tohto podozrivého!

Polícia uviedla, že do Župného domu v Prešove prišiel doposiaľ neznámy muž a na chodbe masturboval. Muži zákona chcú stotožniť podozrivého na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: V Župnom dome v Prešove masturboval muž, chceme stotožniť tohto podozrivého!
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove

„Do Župného domu na Slovenskej ulici v Prešove prišiel v jedno júlové dopoludnie tohto roku doposiaľ neznámy muž. Vyšiel na druhé poschodie, kde si na chodbe rozopol nohavice, vytiahol pohlavný úd a začal masturbovať. Po krátkej chvíli skončil, obliekol sa a vošiel do jednej z kancelárií, kde od pracovníčky žiadal informácie týkajúce sa podnikateľskej činnosti mestskej firmy. Konanie muža na kamerovom zázname spozorovala v reálnom čase pracovníčka firmy, u ktorej vzbudil verejné pohoršenie,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. Ten zároveň doplnil, že polícia začala trestné stíhanie pre prečin výtržníctva.

Muži zákona sa na verejnosť obracajú so žiadosťou o pomoc pri stotožnení podozrivého muža zachyteného na priložených záberoch. „Ak muža niekto spoznal, nech to oznámi na OO PZ Prešov – sever, prípadne na linke 158,“ dodal krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Prešovskí muži zákona prosia o pomoc pri stotožnení tohto podozrivého muža!
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM