Ľubomír Hudačko Krimi

Polícia: Mladík (23) lákal tínedžerky na modeling, potom ich nútil k lesbickému sexu!

Prešovský policajný vyšetrovateľ v uplynulých dňoch zadržal a obvinil mladého muža (23) z okresu Prešov, ktorý sa mal podľa polície dlhodobo dopúšťať mravnostnej trestnej činnosti voči maloletým dievčatám. Obvinenia polície vyrážajú dych!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Mladík (23) lákal tínedžerky na modeling, potom ich nútil k lesbickému sexu!
Zdroj: Policajný zbor SR

Prostredníctvom sociálnych sieti muž podľa polície mal cielene vyhľadávať dievčatá vo veku 10–15 rokov a pod identitou módneho fotografa im dávať ponuky na fotenie do módnych časopisov, kde budúce obete mali vystupovať ako modely detského oblečenia.

Polícia hovorí o vynaliezavosti…

„Po tom, čo poškodené prejavili ochotu stať sa modelkami, požadoval od nich fotografie do údajného profilového katalógu vrátane fotografii a videí, na ktorých by pózovali, resp. prechádzali sa iba v spodnej bielizni. O vynaliezavosti obvineného svedčí aj to, že maloletým tvrdil, že tieto video materiály sú dôležité na posúdenie ich vhodnosti stať sa modelkou, resp. na posúdenie toho, či im nie je nutné zaplatiť kurz zameraný na chôdzu po móle,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Po tom, čo obvinený podľa polície zneužil dôverčivosť maloletých obetí a získal od nich tieto materiály, začal ich vydierať. Mal im podľa obvinenia hroziť, že ak mu nevyhotovia ďalšie videá na ktorých budú obnažené, resp. na ktorých budú vykonávať rôzne sexuálne praktiky, tak zábery, kde sú zobrazené v spodnej bielizni zverejní v škole, ktorú navštevovali, resp. že ich zverejní na internete. „Dievčatá z obavy možnej kompromitácie podľahli jeho vyhrážkam a požiadavkám, pričom obvinený ich dookola vydieral a požadoval od nich ďalšie a ďalšie videá, na ktorých by sa maloleté obnažovali a vykonávali na sebe sexuálne praktiky,“ povedal Džobanik.

… To však nebolo všetko

Obvinený podľa polície voči niektorým maloletým, ktoré sa ľahšie podvoľovali jeho nátlaku, postupne vraj stupňoval svoje požiadavky a tieto sa na základe jeho pokynov museli bičovať po obnaženom tele, resp. po pohlavných orgánoch, či navzájom vykonávať na sebe lesbické sexuálne praktiky a videá z takéhoto konania mu odosielať.

„Polícia začala konať na základe operatívnych zistení o konaní obvineného voči jednej z poškodených (11). Postupne policajti zistili identitu ďalších 5-tich poškodených dievčat z rôznych lokalít Slovenska. V stredu 7.8.2013 polícia muža (23) zadržala a po vykonaní potrebných úkonov mu vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za zločiny vydierania, výroby detskej pornografie a sexuálneho zneužívania. Obvinený mladý muž sa ku svojmu konaniu priznal,“ uviedol ďalej Džobanik.

V prípade dokázania viny hrozí mladému mužovi trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov.

„Po vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia a bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. V piatok 9.8.2013 sudca Okresného súdu v Prešove rozhodol o väzobnom stíhaní obvineného. Polícia v súčasnosti vyhodnocuje zaistené dôkazy pri domovej prehliadke a stotožňuje ďalšie obete obvineného muža,“ dodal Džobanik.

Zvrhlík z okresu Prešov
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM