Ľubomír Hudačko Krimi

Polícia: Matka sa v dedine pri Prešove s nožom v ruke vyhrážala zabitím svojej dcére!

V dedine pri Prešove sa podľa polície odohrali dramatické momenty. Muži zákona uviedli, že matka sa s nožom v ruke vyhrážala zabitím svojej dcére!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Matka sa v dedine pri Prešove s nožom v ruke vyhrážala zabitím svojej dcére!
Zdroj: TASR

Žena (38) v stredu krátko popoludní podľa polície osobne na Obvodnom oddelení Policajného zboru Prešov – Juh oznámila, že zo strany jej matky vraj došlo k nebezpečnému vyhrážaniu voči jej osobe, stať sa tak vraj malo v nedeľu v jednom z rodinných domov v obci Zlatá Baňa.

„Vyšetrovaním bolo zistené, že 64-ročná žena sa s nožom v ruke vyhrážala zabitím svojej dcére a vulgárne je nadávala. Matka po dcére nakoniec hodila tanier s koláčmi, nezabránila jej v tom ani skutočnosť, že mladá žena mala na rukách svoju ročnú dcérku. Pri tomto incidente k zraneniu žiadnej osoby nedošlo. Konanie útočníčky ale vzbudilo u napadnutej ženy dôvodnú obavu o svoj život a zdravie,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečného vyhrážania, z ktorého následne obvinil 64-ročnú ženu. Obvinená žena je momentálne stíhaná na slobode, no v prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Môže vás zaujímať:

V Prešove sa stala tragédia: Smrteľná nehoda mladíka na motorke!

Tragická zrážka auta a nákladiaku: Muž na mieste podľahol zraneniam! FOTO

Medzi dvoma dedinami pri Prešove havaroval motorkár!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM