Ľubomír Hudačko Krimi

Policajti zasahovali na Bajkalskej v Prešove: Mladík sa pohlavne uspokojoval pod konštrukciou mosta!

Muži zákona zasahovali na Ulici Bajkalskej v Prešove. Podľa polície sa pod konštrukciou mosta ponad rieku Torysa mladý muž pohlavne uspokojoval!

Ilustračný obrázok k článku Policajti zasahovali na Bajkalskej v Prešove: Mladík sa pohlavne uspokojoval pod konštrukciou mosta!
Zdroj: TASR

Na Obvodné oddelenie Policajného zboru Prešov – Sever v utorok mladá žena (20) podľa polície oznámila, že pod mostom na Ulici Bajkalskej v Prešove sa nejaký muž sexuálne uspokojuje.

„Po príchode policajnej hliadky na miesto bolo zistené, že pod konštrukciou mosta ponad rieku Torysa sa mladý muž dopustil hrubej neslušnosti tým, že sa pohlavne uspokojoval a to za prítomnosti ďalších osôb, prechádzajúcich v jeho blízkosti,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

„Muž svojím konaním vzbudil u okoloidúcich osôb verejné pohoršenie. Polícia zadržala 25-ročného Vladimíra, ktorý bol podrobený dychovej skúške … výsledok 0,00 mg/l,“ pokračovala ďalej krajská policajná hovorkyňa. Vladimír bol umiestnený do cely policajného zaistenia a bol obvinený z prečinu výtržníctva. Hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky.

Môže vás zaujímať:

Pri Prešove došlo k dopravnej nehode: Zrážka osobného auta a traktora!

Mladý Prešovčan (†29) prišiel o život: Z rybníka vytiahli už len jeho nehybné telo!

Nehoda neďaleko Prešova: Vodič (53) na škodovke nabúral do odstaveného auta, po nehode skončil v cele!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM