Ľubomír Hudačko Krimi

Policajti v Prešove zachránili muža pred samovraždou: Pred blížiacim sa vlakom ho stiahli z koľajiska!

V Prešove sa črtala smrteľná tragédia. Muž podľa polície chcel spáchať samovraždu. Traja príslušníci prešovskej železničnej polície si však dramatický výjav na koľajniciach všimli a okamžite vyrazili do akcie.

Ilustračný obrázok k článku Policajti v Prešove zachránili muža pred samovraždou: Pred blížiacim sa vlakom ho stiahli z koľajiska!
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk

Policajti vykonávali hliadkovú službu, pričom v čase okolo 17:30 h spozorovali na Kúpeľnej ulici v Prešove neznámeho muža, ktorý stál na koľajniciach.

„Muž mal rozpažené ruky a kričal, že on si tu počká na vlak. Policajti okamžite vystúpili z auta a muža stiahli z koľajiska, nakoľko videli blížiaci sa vlak,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Keďže podľa hovorcu neustále uvádzal, že má v úmysle pokúsiť sa o samovraždu akýmkoľvek spôsobom, policajti privolali záchranárov: „Zároveň policajti muža stotožnili, išlo o 46-ročného Prešovčana. Po prevzatí záchranármi bol hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení v prešovskej nemocnici,“ dodal Džobanik.

Foto : ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM