Krimi

Policajti v akcii na Sekčove: Zastavili BMW, takéto zistenia na nich čakali!

Muži zákona boli v akcii na Sekčove. Polícia informovala, že na tomto prešovskom sídlisku zastavili vozidlo BMW 530 a takéto zistenia na nich čakali...

Ilustračný obrázok k článku Policajti v akcii na Sekčove: Zastavili BMW, takéto zistenia na nich čakali!
Zdroj: TASR

Polícia uviedla, že muži zákona zastavili vo štvrtok v čase okolo 2:30 h na benzínovom čerpadle na prešovskom sídlisku Sekčov vozidlo BMW 530. „Policajti si všimli, že auto jazdí z jednej strany jazdného pruhu na druhú,“ povedal krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že muži zákona vyzvali mladíka (28) za volantom, aby predložil všetky doklady potrebné k vedeniu a prevádzke motorového vozidla a taktiež, aby sa podrobil dychovej skúške k zisteniu požitia alkoholických nápojov.

„Pri kontrole policajti zistili, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia a dychová skúška na alkohol bola pozitívna, s nameranou hodnotou 0,62 mg/l miligram etanolu na liter vydychovaného vzduchu. Policajti muža zadržali a predviedli na policajné oddelenie. Následne bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a umiestnený do cely policajného zaistenia,“ uviedol Džobanik.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM