Rôzne

Podarilo sa: V centre Prešova bol vytvorený rekord v pití zlatistého moku!

Čo bolo v pláne, to sa napokon aj podarilo. Ľudia v centre Prešova sa stali svedkami zaujímavého rekordu. A mnohí sa oň aj pričinili.

Ilustračný obrázok k článku Podarilo sa: V centre Prešova bol vytvorený rekord v pití zlatistého moku!
14
Galéria

Festival dobrej chuti, ktorý ste od minulého štvrtka až do soboty mohli navštíviť v Prešove, priniesol aj zaujímavý pokus o rekord. A ten sa napokon aj podaril. Išlo o pitie piva v čo najväčšom počte ľudí a s čo najväčším počtom načapovaných značiek zlatistého moku.

Organizátori načapovali rôzne pivá z pivovarov z Českej republiky a časníci pollitrové poháre rozdali návštevníkom podujatia a to zadarmo. A potom už došlo na samotné hromadné pitie zlatistého moku.

Zdroj: Dnes24.sk

Igor Svítok napokon ako komisár Slovenskej knihy rekordov mohol vyhlásiť, že rekord sa podaril. Podľa neho sa zapojilo do akcie 120 ľudí. „Najväčšia degustácia dopadla dobre, bolo načapovaných 11 druhov piva a to rôznych značiek,“ uviedol priamo na pódiu. Organizátor festivalu v zastúpení Jozefom Chomaničom si tak prevzal certifikát za platný slovenský rekord. A ako úspešný pokus o rekord na mieste priebiehal si môžete pozrieť na fotkách či videu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

V Prešove hromadne degustovali pivo: A podarilo sa zapísať aj rekord
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM