Ľubomír Hudačko Krimi

Po tomto náleze zasahovala polícia: Prešovčan objavil strelivo do pechotných zbraní aj mínu!

To, čo tam nájde by mu nenapadlo ani vo sne. Prešovčan riadil chalupu a objavil tam, podľa policajtov nielen strelivo do pechotných zbraní, ale aj mínu. V akcii bol aj pyrotechnik.

Ilustračný obrázok k článku Po tomto náleze zasahovala polícia: Prešovčan objavil strelivo do pechotných zbraní aj mínu!
Zdroj: TASR

Prešovčan (35) osobne oznámil na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Medzilaborciach nález munície.

„Oznamovateľ uviedol, že pri upratovaní v hospodárskej budove na chalupe, v obci Vydraň, našiel pri základovom betóne väčšie množstvo nábojov a prázdnych nábojníc. Išlo o strelivo do pechotných zbraní rôzneho kalibru o hmotnosti takmer 15 kilogramov, zapaľovač na delostrelecký granát, delostreleckú mínu a značne skorodovanú pištoľ nezistenej značky,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Miesto nálezu bolo podľa hovorkyne policajnou hliadkou zabezpečené proti neoprávnenej manipulácii inou osobou. „Podľa vyjadrenia pyrotechnika Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, ktorý bol privolaný na miesto, nájdená munícia pochádza z obdobia II. svetovej vojny,“ poznamenala Migaľová. Ako dodala, munícia bola za dodržania všetkých bezpečnostných podmienok prevzatá k zneškodneniu.

Prešovskí policajti v úžase: Jožo (51) sadol do opla, aj keď nemá vodičák, pred cestou sa ešte posilnil!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM