Ľubomír Hudačko Rôzne

Plaza Beach v Prešove? Na kúpalisku padli pozoruhodné rekordy, no zaznamenalo aj kurióznu požiadavku!

Skvelú návštevnosť zaznamenáva vďaka prajnému počasiu v Prešove miestne kúpalisko Plaza Beach. Už teraz je jasné, že minuloročnú sezónu predčilo. Na známom kúpalisku zaznamenali aj kurióznu požiadavku.

Ilustračný obrázok k článku Plaza Beach v Prešove? Na kúpalisku padli pozoruhodné rekordy, no zaznamenalo aj kurióznu požiadavku!
Zdroj: Dnes24.sk

Od začiatku sezóny Plaza Beach navštívilo viac ako 30 000 návštev­níkov. To znamená, že už predbehli minuloročnú sezónu. Niektorí prišli aj z exotickej lokality, nechýbali totiž návštevníci z Dubaja. Na kúpalisku padli aj pozoruhodné rekordy.

„Predbehnúť vlaňajšiu sezónu nebol problém, ale nesmierne nás to teší. Počasie nám zatiaľ praje, aj keď predpovede sa na rôznych zdrojoch veľmi líšia. Rekordom je deň 4.7.2015, keď sme otvárali kúpalisko o 9:00 a už o 10:15 sme museli zatvoriť kasy kvôli naplneniu kapacity. Rekordom za jeden deň spolu s večerným kúpaním bol piatok 7.8.2015, keď k nám prišlo 1 700 náštevníkov,“ zhodnotila marketingová manažérka kúpaliska Milica Michrinová.

Ako pokračovala, tohtoročnou novinkou je hlavne nová letná terasa, ktorá hosťom pripomína prímorské stredisko a ľudia sa tam môžu cítiť ako na dovolenke pri mori. „Veľa návštevníkov k nám chodí aj zo zahraničia a spomenúť môžem všetky priľahlé štáty, ako Poľsko, Česko, Ukrajina, Rakúsko a Maďarsko,“ vysvetlila.

Zároveň kúpalisko tohto roku navštívili aj hostia zo Spojených arabských emirátov, a to priamo z Dubaja a takisto aj z Holandska, Belgicka, Španielska, Talianska, Ruska, Anglicka či Írska. „Návštevníci majú rôzne požiadavky a kuriozitou bola požiadavka na morský vzduch, keďže v bazénoch je slaná voda. V septembri budeme mať otvorené kúpalisko, ak nám to počasie dovolí, do 15.9.2015. Táto sezóna zatiaľ splnila naše očakávania a veríme, že počasie ešte vydrží aspoň do konca augusta,“ dodala Michrinová.

Čítajte tiež:

Sympatická plavčíčka Nikola z Plaza Beach: Chlapci pred ňou machrujú, s kým sú ale problémy?!

foto: Plaza Beach

Plaza Beach na Solivare: Toto leto kúpalisko láme rekordy!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM