Ľubomír Hudačko Správy

Pivný festival začína vo ŠTVRTOK: Trvať bude 25 dní, niektoré koncerty sú za poplatok

Okrem skvelého piva a jedla, ktoré k festivalu patrí, bude k dispozícii aj bohatý sprievodný program, vystúpenia kapiel Peter Bič Project či Horkýže slíže.

Ilustračný obrázok k článku Pivný festival začína vo ŠTVRTOK: Trvať bude 25 dní, niektoré koncerty sú za poplatok
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Pivný festival v Jazdeckom areáli bude trvať 25 dní, počas ktorých budú môcť návštevníci ochutnať široký sortiment piva, vrátane viacerých špeciálov a remeselných pív, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie.

Ale aj z Čiech a Moravy, ale aj Nemecka či Anglicka. Organizátori Pivného festivalu o tom informujú na svojej webstránke.

Nebude chýbať pivo Koňar, ktoré už tretí rok dal navariť organizátor festivalu a ktoré môžete ochutnať v troch verziách.

Horkýže aj Peter Bič

„Okrem piva a jedla, ktoré k festivalu patrí, bude k dispozícii aj sprievodný program a teda vystúpenia kapiel rôzneho žánrového zamerania. Ťahúňmi budú piatkové koncerty kapiel Horkýže slíže 22. júla a Peter Bič Project 29. júla, na ktoré je nutné si zakúpiť vstupenky,“ vysvetľujú organizátori.

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Okrem toho je vstup na Pivný festival zdarma a ponúkne ďalšie kapely ako GeRock Kabát revival, Duchoňovci, Basawell, Beatles Band, Bon Jovi revival, On Off, EDITH, Robi-M, Salk, Latino večer s Jose Garciom či Otto Weiter s Petrou Maxin.

Budú aj filmy

„Pre priaznivcov folklóru vystúpi muzika z Viceža a „múdre hlavičky“ každú stredu čaká nové kolo populárneho PubQuizu,“ doplnili organizátori Pivného festivalu s tým, že aj tento rok sa v rámci neho uskutočnia Majstrovstvá východoslovenského kraja v Pretláčaní rukou a to v sobotu 6. augusta popoludní. Utorkové večery budú patriť filmovým predstaveniam.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM