Ľubomír Hudačko Hokej

PHK Prešov v súboji o líderstvo privíta Detvu: V kádri hostí aj Chorvát, zápas môžete sledovať za euro

Už po najbližšom kole môže byť na prvom mieste hokejovej I. ligy PHK Prešov! Potrebuje k tomu zdolať lídra z Detvy, ktorého privíta doma. Na zápas sa môžete tešiť za znížené vstupné a prísť podporiť každým duelom zlepšujúcu sa formu Prešovčanov.

Ilustračný obrázok k článku PHK Prešov v súboji o líderstvo privíta Detvu: V kádri hostí aj Chorvát, zápas môžete sledovať za euro
Zdroj: Dnes24.sk

Piatkový večer bude patriť šlágru kola medzi Prešovom a Detvou. Obe mužstvá majú v ligovej tabuľke na konte 30 bodov a patrí im vedúce postavenie na jej samom vrchu.

Prešovčania na čele s famóznym brankárom Riečickým prehrali doma doposiaľ iba raz a sú azda najväčším prekvapením nového ročníka. V šiestich zápasoch Šarišania zakaždým bodovali, až ich zastavila nepríjemná Trnava. V priebehu dvoch týždňov čaká Prešov už tretí súboj s lídrom, tentokrát je ním Detva a “koňare” tak môžu ukončiť víťazné ťaženie proti vedúcim celkom a sami sa ujať vedenia v prvej lige. Hostia majú v kádri niekoľko zámorských hráčov a mimo iného aj reprezentanta Chorvátska. Z legionárov tam zatiaľ veľmi úspešne pôsobí Američan Nick Metcalfe. Okrem neho hrajú na ľade prvé husle aj ďalší Američania, nám už vlani známy útočník David Graham a nováčik Branden Parkhouse.

Príďte podporiť “koňarov” do ICE arény v boji o prvenstvo, buly je naplánované na 17:30. Aby vás prišlo na štadión čo najviac, vedenie klubu upravilo cenu vstupného na symbolické euro!

foto: Vlado Salzer, text: Lukáš Rusňák

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM