Barbara Dallosová Rôzne Správy

Pekné poďakovanie prešovským policajtom: Pomohli rodine v nepríjemnej situácii

Mladá rodina s tehotnou ženou a malým dieťatkom sa chystala na vyšetrenie. Mala však tak trochu smolu a prešovskí policajti boli v správny čas na správnom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Pekné poďakovanie prešovským policajtom: Pomohli rodine v nepríjemnej situácii
Zdroj: Policajný zbor SR

S poďakovaním rodiny sa prešovská krajská polícia pochválila na svojom oficiálnom facebooku. To im prišlo do správy od mladej rodiny, ktorej v nepríjemnej situácii ochotne pomohla hliadka z Obvodného oddelenia PZ Prešov-Sever.

,,Spolu s tehotnou manželkou a 1,5 ročnou dcérkou sme išli na vyšetrenie, pričom kľúče od auta zostali v spínacej skrinke a ja som vozidlo zatvoril. Boli sme v bezradnej situácií, keďže sme boli 40 km od nášho domova a ešte aj kľúče od domu boli vo vozidle," opisuje aktér príhody.

Ako ďalej ozrejmuje, v tej chvíli spozoroval policajnú hliadku, ktorá pomohla otvoriť auto bez násilia a poškodenia a rodinka mohla pokračovať vo svojej ceste.

,,Chcel by som sa týmto spôsobom poďakovať Policajtom z Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov-Sever za ich pomoc v tejto bezradnej situácii a bezpečný návrat domov," adresuje policajtom otec rodiny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM