Ľubomír Hudačko Kultúra

Ošiaľ z Kelly Family v Prešove: Zaspomínajte si na staré časy vďaka dobovým záberom

Ich hity poznal vari každý a spôsobovali ošiaľ v mnohých kútoch sveta. Írska skupina The Kelly Family sa oň postarala aj v Prešove. Pripomeňte si to.

Ilustračný obrázok k článku Ošiaľ z Kelly Family v Prešove: Zaspomínajte si na staré časy vďaka dobovým záberom
8
Galéria
Zdroj: TASR

Zaspomínajte si spolu s nami na staré časy. Na konci 90. rokov minulého storočia doslova fičalo na írskej skupine The Kelly Family obrovské množstvo fanúšikov, medzi nimi aj nemálo Prešovčanov.

Tá doba je už však dávno preč a obrovský ošiaľ z tejto známej skupiny postupne vyprchal. Kapela navyše ostatné roky nejavila aktívnu činnosť, každý člen sa venoval svojej kariére po svojom. Na začiatku tohto roka sa však Kelly Family fanúšikom ohlásili na Facebooku s tým, že sú po rokoch opäť v štúdiu a pripravuju nový album.

„Tri plánované koncerty sa rýchlo vypredali, z čoho sme boli unesení. To je dôvod, prečo opäť pracujeme na novom albume. Máme z toho husiu kožu,“ prihovorili sa priaznivcom. Medzitým kapela stihla zverejniť playlist nového CD, ktoré bude niesť názov We got love.

Nachádzať sa na ňom budú nové piesne, ale aj staré známe hity Nanana, Fell in love with an alien, An Angel so špeciálnym hosťom Emmou Kelly či I can’t help myself, ktoré budú prevedené v novom šate. Zverejnený je už takisto aj obal platne.

Ako isto si mnohí z vás ešte pamätajú, skupina The Kelly Family sa koncom deväťdesiatych rokov minulého storočia ocitla v našom meste. Práve v Prešove odohrala svoj jediný koncert na Slovensku v roku 1998. Presne 14. novembra vtedy prišli na jej prešovský koncert fanúšikovia nielen z nášho mesta, ostatných kútov Slovenska, ale aj okolitých štátov, dokonca napríklad i až z Belgicka.

Známa rodinná kapela vtedy v Mestskej hale predviedla pre mnohých nezabudnuteľnú šou. Na tie časy si môžete zaspomínať prostredníctvom archívnych snímok, ktoré nájdete v priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: archívne

Pamätáte si ešte na to? Takto to vyzeralo, keď Kelly Family hrali v Prešove
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM