Ľubomír Hudačko Kultúra Správy

Organizátori veria, že ním otvoria leto: Dobrý festival v Prešove je stále v pláne

Kvôli hrozbe koronavírusu je štart multižánrového festivalu v Prešove otázny. Organizátori však veria, že ním otvoria leto.

Ilustračný obrázok k článku Organizátori veria, že ním otvoria leto: Dobrý festival v Prešove je stále v pláne
Zdroj: Zuzana Balenčin

Pred dôležitou otázkou a výzvou stoja aj organizátori hudobných festivalov na Slovensku. Minimálne otázny štart visí nad Dobrým festivalom v Prešove.

Organizátori pozývajú

Ten má byť na programe až o 11 týždňov a zatiaľ je v pláne. Uskutočniť by sa mal 12. a 13. júna na prírodnom kúpalisku Delňa.

Ešte v pondelok 23. marca na facebooku organizátori predstavovali ďalšie meno a to legendu DnB scény.

„Fenomén a jedna z najvýraznejších postáv svetovej DnB scény Andy C príde na Dobrý festival. Veľmi sa tešíme, že táto legenda doplní našu festivalovú žánrovú skladačku,“ pozýva tím DF.

Prípravy na Dobrý festival tak bežia naplno a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, aby sa obľúbené podujatie nemalo uskutočniť.

„V tíme sme optimisti a veríme, že aj vďaka disciplinovanosti Slovákov a Sloveniek otvoríme leto 2020 v Prešove ako sa patrí,“ hodnotia priebeh situácie vo svete a na Slovensku.

Dodržiavajme pravidlá

Tím DF však pripomína, že len spolu môžeme zabezpečiť, že si užijeme leto plné hudby, zábavy, cestovania, športovania a priateľstva.

„Veríme, že slovenské leto otvoríme, ale bez vašej pomoci to nezvládneme. Dodržiavajme pravidlá a zostaňme všetci doma, čo najviac ako sa len dá,“ dodali na záver.

Na Delni by tento rok mali vystúpiť kapely ako IMT Smile, Gladiátor, Horkýže slíže, Katka Knechtová, Hex a zo zahraničia aj Amaranthe Therion či Sepultura.

V obrazoch si zatiaľ pozrite fotogalériu z koncertu pre ľudí z Mukačevskej v Prešove.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Koncert v prešovskej hale pre obete Mukačevskej tragédie
50
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM