Ľubomír Hudačko Samospráva

Opál na Sekčove po rekonštrukcii? Jeden výjav ľuďom bije do očí, FOTO

Po rokoch sa skultúrnilo prostredie nákupného strediska Opál na Sekčove, pochvaľujú si to najmä miestni. Jeden výjav tam však niektorým okoloidúcim bije do očí.

Ilustračný obrázok k článku Opál na Sekčove po rekonštrukcii? Jeden výjav ľuďom bije do očí, FOTO
6
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Druhá etapa obnovy nákupného strediska Opál nachádzajúceho sa na Sekčove bola ukončená v júli tohto roka. Zaujímavým prvkom tejto rekonštrukcie sú štrbinové zberače vody, ktoré opticky dotvárajú celok. V tomto roku už areál NS Opál dokonca spestrí aj vianočný stromček, keďže v rámci rekonštrukcie bol vybudovaný i stojan na jeho osadenie aj s tým súvisiaca elektrická prípojka.

No napriek tomu však v priestore tohto strediska niečo viacerým okoloidúcim bije to do očí. Všimli ste si jeden z bezbariérových prístupov v zadnej časti? Vyníma sa tam z jednej strany namiesto pohodlného nástupu hrubý obrubník a tak nevedno, ako by sa tam človek na vozíčku mohol dostať.

Boli sme zvedaví, ako to vníma predseda mestskej časti č. 7 Rudolf Dupkala, pod ktorú táto lokalita spadá. „No evidentne to veľmi v poriadku nie je. Snažím sa zistiť, kto to takto naprojektoval a aká je možnosť nápravy tohto stavu. Budem o tom rozprávať aj na mestskom zastupiteľstve,“ povedal prešovský poslanec pre náš spravodajský portál. O čo vlastne ide si môžete na vlastné oči pozrieť v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Nákupné stredisko Opál po obnove? TOTO už upútalo pohľady viacerých, FOTO
6
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM