Iné športy

Onedlho v meste uvidíme 2. ročník polmaratónu: Čo bude v srdci Šariša pripravené?

Ulicami mesta budú bežať po víťazstvo stovky bežcov. V Prešove sa bude konať 2. ročník polmaratónu, o ktorom si už teraz môžete prečítať prvé informácie.

Ilustračný obrázok k článku Onedlho v meste uvidíme 2. ročník polmaratónu: Čo bude v srdci Šariša pripravené?
Zdroj: Mesto Prešov

Po vydarenom vlaňajšom prvom ročníku sa v Prešove opäť uskutoční Prešov Half Marathon. A to už 14. septembra 2019.

V minulom roku sa podujatia Prešov Half Marathon zúčastnilo 900 bežcov. Organizátori preto naplno pripravujú druhý ročník, v ktorom opäť sľubujú pripravenú trať a zábavu.

Bežecké kategórie podľa náročnosti zostávajú nezmenené. Pre deti a mládež do 15 rokov je pripravený MINI Maratón, tí skúsenejší môžu zabehnúť 5 alebo 10 km, a samozrejme, hlavnú kategóriu polmaratón.

Pre účastníkov sú pripravené tričká, medaily aj certifikáty. Určite tu tak bude príležitosť zašportovať si a čosi zaujímavé aj získať.

„Je to jedno či ste aktívny bežec alebo len prídete povzbudiť svojich blízkych. Na týchto akciách je úchvatná atmosféra, ktorú tvoria všetci tí ľudia. A aj kvôli tomuto sa vždy budeme snažiť organizovať a vylepšovať Prešov Half Marathon,“ hovorí Peter Schmiedl, jeden z organizátorov podujatia.

A vo fotogalérii si pozrite zábery z atraktívneho podujatia vodných záchranárov na Delni.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

FOTOREPORTÁŽ: Na Delni sa predviedli vodní záchranári
11
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM