Kultúra

Október fest v Prešove už pozná mená účinkujúcich: Na koho sa môžeme tešiť?

Kto všetko vystúpi na Október feste v Prešove? Je to už známe a fanúšikovia sa môžu tešiť na celý rad účinkujúcich. Tu je ich zoznam.

Ilustračný obrázok k článku Október fest v Prešove už pozná mená účinkujúcich: Na koho sa môžeme tešiť?
Zdroj: TASR

Jediný slovenský štadión pre dráhovú cyklistiku, Velodróm v Prešove, cez víkend 28.-29.9.2018 ožije kultúrou a zábavou. Organizátori majálesu Prešov, známeho aj ako Unipofest, sa rozhodli zaviesť tradíciu majálesu aj na jeseň a do Prešova prinášajú nové podujatie s názvom Október fest.

„Akcia by mala splniť účel kvalitnej rozlúčky s letom pre širokú prešovskú verejnosť, kde si do priestorov velodrómu cez víkend môžu prísť ľudia každej vekovej kategórie vypočuť koncerty svojich obľúbených kapiel. Zároveň to bude open air – semester opening párty pre študentov,“ uviedli organizátori.

A kto na podujatí konkrétne vystúpi? Pôjde o slovenských interpretov a kapely. Tešiť sa môžeme na Smola a Hrušky, Eleven Hill, Hrdzu, Silband, AC DC Revival, Kabát Revival, Fictive Marry, Ladies a Genitals, After crow, Wolty 123, Alter ego a headlinermi podujatia budú Helenine Oči a Majk Spirit.

„Areál Velodrómu sa prerozdelí na dva hudobné pódia, miesta s kvalitnou gastronómiou, miesta s prezentáciou pivných a iných partnerov a miesta s animačnými a zábavnými aktivitami,“ prezradili ďalej organizátori.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM