TOS Rôzne

SVET O SLOVENSKU: Česi sú unesení z Ivany Christovej. Hovoria o kráse aj šialenej charizme!

Keď ju korunovali ako historicky prvú miss Československa, dočkala sa piskotu. Česi chceli za víťazku Češku. Teraz však naši susedia Ivanu Christovú doslova velebia!

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Česi sú unesení z Ivany Christovej. Hovoria o kráse aj šialenej charizme!
Zdroj: TASR/S. Písecký , Instagram.com/christova.ivana

Písal sa rok 1989, keď rodáčka z Prešova Ivana Christová získala korunku krásy a stala sa historicky prvou víťazkou Miss Československo.

Na ten moment, keď ohlásili jej meno, však nespomína len v dobrom. Niektorí Slovenku vtedy totiž vypískali. Predstavovali si inú, českú víťazku.

Teraz ju milujú

Dnes je už Ivana Christová babičkou a aj keď pribrala nejaké to kilo naviac, to, ako ju vnímajú Česi teraz, sa nedá ani porovnať s historickým momentom. Český portál Extra.cz zverejnil na sociálnej sieti video z rozhovoru s touto Slovenkou a ihneď sa roztrhlo vrece s komentármi.

„Je prirodzene krásna,“ napísala jedna z komentujúcich. „Ani kilá jej neuberajú na kráse. Má charizmu, nádherná žena,“ poznamenala Michaela. „Tá ženská má šialenú charizmu. S kilami aj bez kíl, toto jej nikto nevezme,“ pridala sa Tereza.

Najkrajšia Miss

„Stretla som ju osobne a mala možnosť s ňou zažiť školenia. Je to a vždy to bude tá najkrajšia a najenergickejšia žena pod slnkom,“ rozplýva sa Anička. „Najkrajšia miss, ktorá kedy vyhrala,“ je presvedčená Jana.

„Je stále krásna, prirodzený pôvab. Tie po nej sú ako cez kopirák, nie sú to osobnosti. A to ona je!,“ okomentovala video Marcela.

Podobných komentárov je množstvo. Vybrali sme len tie, ktoré majú najviac interakcií v podobe „lajkov“. Tie sa pri týchto komentároch počítajú v stovkách.

Dcéra a Miss?

Českí novinári ju vyspovedali počas osláv 35. výročia od prvej Miss, kde dorazila so svojou dcérou. Tú však súťaž krásy vôbec nezaujíma a pravdepodobne tak v tomto smere nepôjde v maminých šľapajach. S mamou však podniká v kozmetike.

Ivana Christová otehotnela mladá, ani nie rok po narodení dcéry jej však skrachoval vzťah. Slovenka zostala následne matka samoživiteľka a rozbehla úspešné podnikanie s kozmetickou značkou, s ktorou spolupracuje už 19 rokov.

Foto: archív

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM