Správy

Párik sa vybral RegioJetom z Prahy do Kysaku: Pohodová jazda sa zvrtla na útek pred PLOŠTICAMI

Český pár v spiacom vozni vlaku smerujúceho z Prahy do Kysaku doštípali ploštice!

Ilustračný obrázok k článku Párik sa vybral RegioJetom z Prahy do Kysaku: Pohodová jazda sa zvrtla na útek pred PLOŠTICAMI
Zdroj: TASR/František Iván

Český pár sa začiatkom mája rozhodol vycestovať z českej metropoly na východné Slovensko a pre svoju cestu si vybrali nočný vlak RegioJetu.

„Zhasli sme, uložili sa na ležadlá a sledovali seriál. Zhruba po dvoch hodinách jazdy začala partnerku svrbieť ruka. Po rozsvietení sme si všimli, že má v oblasti paží a nôh veľké začervenané štípance,“ opisuje Vojtěch B. situáciu pre český portál Blesk.cz s tým, že v kupé následne našli ploštice.

O probléme informovali vlakvedúcu, ktorá ich presunula do iného vozňa.

"Tento prípad sme zaznamenali a v súčasnosti sa ním aktívne zaoberáme,“ poskytla stanovisko portálu iROZHLAS.cz PR manažérka spoločnosti RegioJet Alexandra Janoušek Kostřicová.

Cestujúcim boli vrátené peniaze vo forme kreditu v aplikácii späť, komunikácia s dopravcom českú dvojicu napriek tomu sklamala, čakali väčšiu aktivitu prepravcu.

„Vo vlakoch vykonávame pravidelnú dezinfekciu a dezinsekciu. Pokiaľ je výskyt nahlásený, prijímame okamžité opatrenia, vozidlo je odstavené a je vykonaná dezinfekcia a dezinsekcia mimo plánovaného harmonogramu,“ doplnila Janoušek Kostřicová.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM