Krimi

Nechutné ZVERSTVO na východe: Muž zneužíval malé deti, NAKAZIL ich pohlavnou chorobou!

Polícia rieši šokujúci a odporný prípad na východe Slovenska. 31-ročný muž čelí obvineniu, že zneužil maloleté deti (7, 8 a 11) a nakazil ich pohlavnou chorobou!

Ilustračný obrázok k článku Nechutné ZVERSTVO na východe: Muž zneužíval malé deti, NAKAZIL ich pohlavnou chorobou!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Michalovskí policajti obvinili zo zločinu sexuálneho zneužívania, prečinu ohrozovania pohlavnou chorobou a zločinu sexuálneho násilia v štádiu pokusu 31-ročného muža z okresu Sobrance.

Ten aktuálne už sedí vo vyšetrovacej väzbe. Informovala o tom polícia prostredníctvom sociálnej siete.

Vzniesť obvinenie bolo podľa polície možné na základe doposiaľ zadovážených dôkazov a vykonaných potrebných procesných úkonov.

„Výsledkom bolo zistenie, že poškodené maloleté osoby spájala jedna a tá istá osoba – osoba obvineného. Rovnaké bolo nielen miesto, ale i spôsob, akým ku spáchaniu skutkov dochádzalo. Obvinený muž dokonca používal aj rovnakú „návnadu“, akou maloletých presvedčil splniť jeho úmysly,“ uviedla polícia s tým, že doposiaľ sa podarilo stotožniť 3 maloleté deti (7, 8 a 11 rokov), ktoré boli po kontakte s obvineným mužom pozitívne diagnostikované na pohlavne prenosné ochorenie.

Ďalšie, naďalej prebiehajúce vyšetrovanie však podľa polície preukazuje, že nie je vylúčené, že počet nakazených maloletých osôb bude ešte vyšší!

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM