ELA Krimi

Na opitého vodiča zavolali políciu, on sa POMSTIL: Cestujúcich ZABUCHOL v autobuse a odišiel!

Neuveriteľný zážitok mali cestujúci v autobuse, ktorý smeroval do mesta Rožňava v pondelok podvečer.

Ilustračný obrázok k článku Na opitého vodiča zavolali políciu, on sa POMSTIL: Cestujúcich ZABUCHOL v autobuse a odišiel!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Banskobystrický kraj

V autobuse, v ktorom sa viezlo desať ľudí, sa cestujúcim nepozdával vodič. „Mali podozrenie, že vodič autobusu je pravdepodobne pod vplyvom alkoholu, a preto svoje podozrenie oznámili na tiesňovú linku 158. Keď to vodič zistil, nechal autobus stáť na rázcestí v obci Háj (okr. Košice okolie), tržbu z autobusu vzal so sebou, zabuchol za sebou dvere a vybral sa pešo preč smerom na obec Turňa nad Bodvou,“ informuje o kurióznom prípade Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti.

Cestujúcim sa za pomoci núdzového tlačidla podarilo dvere otvoriť a vystúpiť z autobusu. Dve osoby z miesta odišli, ôsmi počkali na príchod policajnej hliadky.

A ako dopadol autobusár? „55-ročného vodiča autobusu policajti vypátrali v obci Turňa nad Bodvou a o 18.45 podrobili dychovej skúške. Jej výsledok bol pozitívny, a to 0,34 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 0,71 promile,“ dodáva polícia.

Vodičovi policajti na mieste zadržali vodičský preukaz, ďalšia jazda mu bola zakázaná a o jeho treste za jazdu pod vplyvom alkoholu rozhodne správny orgán, s čím sa stotožnil aj službukonajúci prokurátor.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM