Správy

Internet je plný parkovania na hulváta. Táto FOTO z Košíc je iná! Ľudia sa zhodli: Klobúk dole

Arogantné parkovanie? Tentoraz nie. Táto fotka z Košíc sa na internete objavila z presne opačného dôvodu!

Ilustračný obrázok k článku Internet je plný parkovania na hulváta. Táto FOTO z Košíc je iná! Ľudia sa zhodli: Klobúk dole
Zdroj: Facebook.com/Kosice.kuriozity

Arogantný prístup k parkovaniu je na Slovensku žiaľ bežná vec a internet je plný fotografií, ktoré zachytávajú parkovanie „na hulváta“.

Fotka, ktorá sa objavila vo facebookovej skupine Košice – kuriozity a absurdity, je však iná. Ľudí skôr pobavila a šoféra alebo šoférku väčšina za tento počin chváli.

Článok pokračuje pod fotografiou.

„Zaparkoval na voľnom mieste na to vyhradenom…“ pochválil aj autor záberu Ľudovít. Na fotke totiž vidno tereniak odparkovaný na kope snehu a teda tam, kde bežné osobné auto by zaparkovať za týchto podmienok nemohlo.

„Je to frajer!“ píše sa v jednom z komentárov. „Klobúk dole. Neblokoval voľné miesto pre osobáky,“ pridal sa Jozef a s jeho názorom súhlasia aj ďalší.

„Dal to super. Mať takéto auto tak všade na takých kopách parkujem. Aspoň mi ho nikto neobije. Ináč super príspevok, konečne som sa tu na niečom zasmial. Takých tu treba dávať častejšie. Len škoda, že ich je tak málo…“ poznamenal Vladimír.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM