Hokej

Hokejová exhibícia v Košiciach aj s majstrami sveta: Ako dopadol duel Východ vs. Západ? FOTO

Najužitočnejším hráčom zápasu sa stal legendárny útočník Žigmund Pálffy.

Ilustračný obrázok k článku Hokejová exhibícia v Košiciach aj s majstrami sveta: Ako dopadol duel Východ vs. Západ? FOTO
15
Galéria
Zdroj: TASR/František Iván

Košická Steel Aréna sa stala dejiskom hokejovej exhibície, ktorú zorganizoval niekdajší obranca Richard Lintner a v rámci ktorej sa proti sebe postavili tímy Východ a Západ nabité legendami.

Súčasťou boli súťaže zručností, v ktorých jasne dominoval Západ (16:10) a samotný zápas, v ktorom boli gólovejší hráči Východu (7:2). Keďže sa však berie všetko dokopy, z triumfu sa tešil Západ.

Výsledok ale nebol tým najdôležitejším. „Tešil som sa na to, že znovu stretnem spoluhráčov, s ktorými som prežil kus kariéry. Aj sobotňajší večer bol nádherný, užili sme si ho, porozprávali sa a pospomínali rôzne spoločné príbehy. Bola to krásna akcia a v konečnom dôsledku bolo jedno, kto zvíťazí,“ cituje Šport.sk niekdajšieho špičkového obrancu Ľubomíra Višňovského.

Organizátor akcie Richard Lintner poznamenal, že bolo fantastické rozhodnutie urobiť takúto akciu práve v Košiciach. Tím Východu hnalo dopredu vyše 7-tisíc divákov.

Východ: Križan – Droppa, Suchý, Majeský – Bicek, Vaic, Kroták, Handzuš, Pucher, Surový, Bartoš, Uram, Nagy, tréner: František Hossa.

Západ: Lašák, Hamerlík – Sekera, Meszároš, Valábik, Višňovský – Pavlikovský, Pálffy, Bartovič, Marcel Hossa, Pardavý, Radivojevič, tréneri: Marián Hossa, Gáborík.

All Star Legendy – Východ vs. Západ
15
Galéria
Zdroj: TASR/František Iván

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM