han Krimi

DVE nehody z východu: Pri jednej zomrel motorkár, pri druhej skončil chlapec pod autom

Osobné auto v Humennom zrazilo malého chlapca na bicykli, nehoda sa stala v sobotu okolo 16. hodiny. Žiaľ, jedna smrteľná nehoda sa stala aj v okrese Vranov.

Ilustračný obrázok k článku DVE nehody z východu: Pri jednej zomrel motorkár, pri druhej skončil chlapec pod autom
3
Galéria

Pre TASR to potvrdila krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že okolnosti nehody sú v štádiu vyšetrovania.

„Chlapca na mieste ošetrila privolaná posádka rýchlej lekárskej pomoci, so záchranármi komunikoval. Bližšie informácie k jeho zdravotnému stavu známe nie sú. Dychová skúška u vodiča osobného auta bola negatívna,“ ozrejmila Ligdayová.

Ako uviedol portál zregionu.sk, chlapec skončil pod autom. „Podľa dostupných informácií chlapca auto ťahalo dva metre. Spod auta ho museli vyťahovať. Chlapec s privolanými záchranármi komunikoval,“ píše spomínaný portál.

Smrť na ceste

Žiaľ, druhá dopravná nehoda skončila tragédiou. „Na ceste 1/79 Vranov nad Topľou časť Lomnica v smere na Sačurov, došlo k vážnej dopravnej nehode auta a motorky. 54-ročný vodič motorky, žiaľ, na mieste nehody skonal,“ píše polícia na Facebooku.

„Okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ v prípade začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie,“ dodali policajti.

Môže vás zaujímať:

Smrteľná nehoda v Prešovskom kraji
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM