ELA Krimi

BRUTÁLNY prípad z osady na východe: Z malej fenky si niekto urobil EROTICKÚ hračku

Ďalší nechutný prípad z východného Slovenska. V rómskej osade v Ostrovanoch objavili šteniatko s ranami na pohlavných orgánoch.

Ilustračný obrázok k článku BRUTÁLNY prípad z osady na východe: Z malej fenky si niekto urobil EROTICKÚ hračku
2
Galéria

Ako informuje portál noviny.sk, podľa miestnych psíka niekto do osady v takom stave priviezol. Šteniatko malo zakrvavené pohlavné orgány

„Ja som to videl na fotkách, mala poškodenú pošvu. Sama si to urobiť nemohla, musel to spraviť človek. Iné zviera jej to nespravilo, to by vyzeralo inak,“ uviedol pre TV JOJ Jozef Čuba, zástupca OZ BROD.

Šteniatko skončilo vo veterinárnej nemocnici. Okrem zranenia na pohlavných orgánoch má aj zlomenú zadnú labku. „Tá pošva sa dá urobiť, ale teraz sa potrebuje zahojiť tá nôžka a potom sa nejaká plastika dá urobiť. Vyzerá to na nejaké rezné poranenia, ale je ťažké zhodnotiť, čím to bolo spôsobené. Nemyslím si, že to urobil nejaký iný pes,“ priblížil veterinár Pavol Karpjak z veterinárnej nemocnice v Prešove.

Ak sa rozhodnete pomôcť a prispieť psíkovi na ošetrenia, vyhlásili zbierku. Viac sa dočítate TU. Po zotavení pôjde šteniatko na adopciu.

Prípadom sa už zaoberá polícia. „Prípad je aktuálne v štádiu preverovania za účelom zistenia všetkých podrobností, aby bolo možné zistiť, či ide o trestný čin týrania zvierat,“ informovala Denisa Bárdyová , hovorkyňa Prezídia Policajného zboru SR.

VIDEO: Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

‼️Fenočka z osady Ostrovany‼️ ostáva hospitalizovaná pod dohľadom veterinárov. Váži 1,7 kg a ma cca 6-7 týždňov. Zajtra...

Posted by Ďodi Čuba on Thursday, February 8, 2024
V Ostrovanoch našli zneužitú fenku
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM