Ľubomír Hudačko Správy

BOLI SME na lodi Bohemia na Domaši: Počas plavby sa stanete atrakciou pre iných, FOTO

Lístok si môžete zakúpiť vopred online, vybrať si vhodný čas a priamo na lodi sa potom dá zakúpiť aj občerstvenie. Plavba trvá približne hodinu a 15 minút.

Ilustračný obrázok k článku BOLI SME na lodi Bohemia na Domaši: Počas plavby sa stanete atrakciou pre iných, FOTO
38
Galéria

Plavby loďou Bohemia na vodnej nádrži na Domaši sú atraktívne nielen prostredím a atmosférou, ale aj vďaka náučnej zložke.

Počas takej plavby sme sa dozvedeli informácie o histórii vodného diela v kontexte doby. Lístok si môžete zakúpiť vopred online, vybrať si vhodný čas a priamo na lodi sa potom dá zakúpiť aj občerstvenie.

Čo sa dozviete

Plavba trvá približne hodinu a 15 minút.

Program je vhodný pre všetky vekové kategórie. Počas plavby sa z reproduktorov dozviete, ako vznikol názov Domaša, koľko stála výstavba vodného diela, čo prežívali ľudia, ktorí opúšťali svoje domovy, ako to bolo počas Pražskej jari, ako za čias normalizácie, aký vývoj nastal po Nežnej revolúcii a rozdelení Československa či ako skončili výletné lode plávajúce po Domaši.

Budete atrakciou

Okrem toho sú informácie prestriedané dobovou hudbou od Karla Gotta až po Mariku Gombitovú, rodáčku z neďalekých Turian nad Ondavou.

Atrakciou sa teda na lodi vlastne stanete vy, všetci iní plavci, alebo dobrodruhovia na skútroch vám budú mávať a usmievať sa.

Ako to počas plavby loďou vyzerá nájdete na záberoch vo fotogalérii.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Objektívom: Absolvovali sme plavbu loďou na Domaši
38
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM