Aktualizované Ľubomír Hudačko Krimi

TRAGÉDIA na popradskej diaľnici: Po náraze do piliera na mieste vyhasol život muža

Na ceste medzi Popradom a Levočou došlo k obrovskej tragédii. Na mieste zomrel vodič po tom, čo narazil do betónového piliera.

Ilustračný obrázok k článku TRAGÉDIA na popradskej diaľnici: Po náraze do piliera na mieste vyhasol život muža
2
Galéria

V pondelok 18.03.2024 krátko po 12-tej hodine došlo na Diaľnici D1 medzi Popradom a Levočou k tragickej dopravnej nehode. Dnes24.sk o tom informovala Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Narazil do pilieru

„59-ročný muž z regiónu Horné Považie viedol osobné vozidlo, pričom z doposiaľ neznámej príčiny narazil do betónového piliera mosta,“ uviedla Ligdayová s tým, že vodič na mieste zraneniam podľahol.

Poverený príslušník bude podľa jej slov skúmať presnú príčinu a okolnosti vzniku dopravnej nehody. „Začal tiež trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ dodala hovorkyňa.

Časť je uzavretá

Časť diaľnice D1 pod Tatrami je preto uzavretá.

Ako informuje Národná diaľničná spoločnosť (NDS) na svojej webovej stránke, ide o úsek v 325. až 329. kilometri. O obmedzeniach na D1 pri výjazde Poprad – Vysoké Tatry smerom na Prešov informuje na sociálnej sieti aj Zelená vlna RTVS.

„Zísť z diaľnice odporúčame už na výjazde Poprad – Západ, obísť to cez Poprad a vrátiť sa na diaľnicu na výjazde Poprad – Východ,“ uvádza Zelená vlna RTVS.

Nehoda medzi Popradom a Levočou si vyžiadala život muža
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM