Krimi

V Prešove došlo k nehode: Na Októbrovej sa zranila osoba, vozidlo ostalo na boku

Po príchode hasičov na miesto sa jedno z vozidiel nachádzalo prevrátené na boku a bola v ňom vodička a pes.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove došlo k nehode: Na Októbrovej sa zranila osoba, vozidlo ostalo na boku
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Hasiči zasahovali v piatok predpoludním pri dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel na Októbrovej ulici v Prešove. Zranila sa pri nej jedna osoba.

Pre TASR to uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslava Knišová.

Ako povedala, po príchode hasičov na miesto sa jedno z vozidiel nachádzalo prevrátené na boku a bola v ňom vodička a pes. V druhom vozidle sa v čase nehody viezli dve osoby, ktoré sa nachádzali už mimo havarovaného vozidla.

Zranenie osoby

„Hasiči vymedzili miesto zásahu a vyslobodili osobu a zviera z prevráteného vozidla bez použitia hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia. Zároveň zabezpečili havarované vozidlá proti pohybu a vzniku požiaru. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu jednej osoby, ktorú si do svojej starostlivosti prevzala posádka sanitného vozidla hasičskej záchrannej služby, ktorá ju po ošetrení sanitným vozidlom transportovala na ďalšie vyšetrenie do nemocnice,“ uviedla Knišová.

V dôsledku dopravnej nehody došlo podľa nej aj k menšiemu úniku prevádzkových kvapalín, ktoré hasiči zachytili pomocou sorpčných produktov.

„Na mieste zasahovalo päť príslušníkov Okresného riaditeľstva HaZZ v Prešove z Hasičskej stanice Prešov s automobilom hasičskej záchrannej služby a sanitným vozidlom hasičskej záchrannej služby,“ dodala Knišová.

ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM