Krimi

STRAŠNÝ prípad sa skončil tragicky: Muž, ktorý horel v areáli gymnázia, ZOMREL

Hororový prípad sa skončil tragédiou. Svoj boj o život prehral mladý muž, ktorý horel v areáli prešovského gymnázia.

Ilustračný obrázok k článku STRAŠNÝ prípad sa skončil tragicky: Muž, ktorý horel v areáli gymnázia, ZOMREL
Zdroj: Air - Transport Europe

Muž, ktorého v stredu (31. 5.) previezli z Prešova s ťažkými popáleninami a v život ohrozujúcom stave, vo štvrtok podľahol zraneniam v košickej nemocnici. Potvrdila to Martina Pavliková, hovorkyňa skupiny Agel SK, pod ktorú nemocnica v košickej Šaci patrí.

Podľahol aj napriek snahe záchranárov

„Pacient, ktorý bol v stredu vrtuľníkom leteckej záchrannej služby prevezený s ťažkými popáleninami a v bezprostrednom ohrození života na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie Nemocnice Agel Košice-Šaca, napriek enormnej snahe celého lekárskeho tímu vo štvrtok na poludnie, bohužiaľ, svojim zraneniam podľahol,“ uviedla.

Podpálil sa sám?

Ako v stredu informovali záchranári, volanie o pomoc pre horiaceho 23-ročného muža na Mudroňovej ulici v Prešove zaznamenali predpoludním na tiesňovej linke 155. Okoloidúci sa mu snažili pomôcť a plamene uhasili.

„Muž už nereagoval, ale dýchal. Vyslaní záchranári ho vzhľadom na ťažké popáleniny uviedli do umelého spánku. Do nemocnice ho v kritickom stave prevážali leteckí záchranári,“ uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Na mieste zasahovali aj hasiči. Privolaný zisťovateľ príčin vzniku požiaru stanovil ako najpravdepodob­nejšiu príčinu vzniku požiaru úmyselné konanie osoby.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM