Jakub Forgács Krimi

Šokujúci ZVRAT: Zo zabitia herca Michala obvinili Prešovčana, VINU odmieta

Polícia v prípade úmrtia 29-ročného Michala z Nitry vzniesla obvinenie. Podozrivý je jeho priateľ z Prešova, u ktorého v osudnú noc spal.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúci ZVRAT: Zo zabitia herca Michala obvinili Prešovčana, VINU odmieta
Zdroj: Instagram.com/michalgodar

Mladý herec Michal Godár išiel v novembri minulého roka na návštevu k svojmu priateľovi Martinovi do Prešova. Domov sa však už nikdy nevrátil.

Z bytu na prešovskom sídlisku jeho telo vyniesla pohrebná služba. Údajne mal spadnúť z postele a zlomiť si rebrá. Najnovšie kroky polície, však naznačujú, že verzia o nehode nemusí byť pravdivá.

Michalov priateľ Martin Durkáč, ktorý je tiež hercom, pre Nový Čas povedal, že sa Miškovi snažil pomôcť. „Ja som spal a zobudil sa na to, ako sa Miško nevie nadýchnuť a následne nato vyvrátil krv. Oživoval som ho. Už sa nedalo,“ povedal Martin pre Čas.sk.

Obvinený zo zabitia

Po dvoch mesiacoch od tragickej udalosti však polícia obvinila zo zabitia práve Martina. „Na základe doposiaľ zhromaždených dôkazov a vykonaného znaleckého dokazovania bolo dňa 18. 1. 2023 vznesené obvinenie konkrétnej osobe pre trestný čin zabitia,“ uviedol pre Nový Čas hovorca prešovskej krajskej polície Daniel Džobanik.

Vinu odmieta

Obvinený Martin vinu odmieta. „Voči môjmu klientovi bolo vznesené obvinenie. Podali sme proti nemu sťažnosť. Zatiaľ je teda neprávoplatné. Môj klient kategoricky odmieta vinu. Je nevinný,“ povedal pre Čas.sk advokát Pavol Biroš.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM