Ľubomír Hudačko Futbal

Nečakaný moment v kolektíve Tatrana Prešov: Jednému zo spoluhráčov zrazu roztrhali tričko!

Šarišania v odvete baráže s cieľom dostať sa do najvyššej súťaže budú bojovať so Zlatými Moravcami od 20.30 hod. Prvý zápas vyhrali tesne 1:0.

Ilustračný obrázok k článku Nečakaný moment v kolektíve Tatrana Prešov: Jednému zo spoluhráčov zrazu roztrhali tričko!
Zdroj: Facebook.com/fctatran

Na ceste na odvetný zápas baráže do Zlatých Moraviec sa realizačný tím a hráči Tatrana Prešov dozvedeli radostnú správu. Klub o tom informuje na sociálnej sieti.

Splnili svoj zvyk

„Nášmu hráčovi hráčovi Draganovi Adnrićovi sa narodila dcérka Mila Andrić. Marko Milunović a masér Igor Stojimirović, ktorí pochádzajú taktiež zo Srbska, hneď splnili aj zvyk z ich krajiny pri narodení dieťaťa a Draganovi roztrhali tričko,“ vysvetľuje klub netradičné okolnosti radostnej správy.

Driapanie trička má v Srbsku symboliku v tom, že staré košele idú do minulosti a bude veľa nových.

Driapu tričká

„Tričká driapu tí, ktorí chcú mať deti. Marko a Igor začali a ostatní chlapci sa do trhania hneď zapojili. Draganovi blahoželáme a mamke aj dcérke želáme veľa zdravia,“ doplnili na záver z Tatrana Prešov.

Šarišania v odvete baráže s cieľom dostať sa do najvyššej súťaže budú bojovať so Zlatými Moravcami od 20.30 hod. Prvý zápas vyhrali tesne 1:0, o všetkom podstatnom môže rozhodnúť jediný gól, predĺženie či dokonca pokutové kopy.

Ešte sa nikdy nestalo, aby v takejto baráži uspel druholigista, Tatran je čerstvo 125-ročný klub, ktorému sa to môže podariť ako prvému.

Viac správ z Prešova a okolia:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM