Ľubomír Hudačko Rôzne

Najlepšie sú vtipy zažité na vlastnej koži: TIETO 3 situácie z Prešova vás hneď rozosmejú

Človek neuverí, kým sám nezažije. Na vlastnej koži sme v Prešove zažili tri vtipné situácie, ktoré nás dostali do kolien.

Ilustračný obrázok k článku Najlepšie sú vtipy zažité na vlastnej koži: TIETO 3 situácie z Prešova vás hneď rozosmejú
Zdroj: pixabay.com

Tie najlepšie príhody a vtipné stiuácie často prinesie sám život a to vtedy, keď to ani vôbec nečakáte.

Boli sme pri zrodení hneď troch vtipných situácií.

Erika s gitarou

Na prešovskej ulici hrala tradične gitaristka Erika. Jej hlas a hudobný nástroj bol počuť už z diaľky. V jednu chvíľu však prestala hrať a keď sme akurát okolo nej prechádzali, počas rýchleho kroku komentovala situáciu poriadne namrzene: „S**em na to, vyberem z bankomatu,“ povedala a nesmierne nás rozosmiala.

Smiech na pohotovosti

Ak vás rozbolí zub počas sviatku a nezaberajú vám ani lieky od bolesti, nie je to nič príjemné. Neostáva vám tak nič iné, ako sa chtiac-nechtiac vybrať na pohotovosť. Po našom príchode bolo takýchto boľačiek viac a teda ani nemusíte byť špeciálnym odborníkom, aby ste zistili, že všetci sú na tom podobne ako vy.

Každý sa chce čo najrýchlejšie toho trápenia zbaviť. O to viac poteší vtipná príhoda. Ďalší pacient sa k nám pridal po tom, čo si s dieťaťom na rukách zakúpil povinný poplatok za ošetrenie. Ten ale vybavil slovami, ktoré nás dostali do kolien. „Prosím si jeden lístok na malý retiazkový,“ zneli jeho slová a v tej chvíli aspoň na chvíľu každého bolesť snáď aj trochu prešla.

Minca vo vzduchu

Inokedy sa vyberiete platiť faktúry, či po radu k svojmu mobilnému operátorovi. Pri platení ale môže dôjsť k nepríjemnosti, keď vám zrazu vypadnú drobné z peňaženky. Presne tak, ako sa to stalo nám, keď vedľa sedel zákazník, ktorý s úsmevom a typicky rómskym dialektom poznamenal: „To vám spadlo? Bo i mne spadlo!“ rozosmial celú miestnosť a situáciu tiež zobral s humorom. Pretože videl, že tá minca vo vzduchu určite nebola jeho.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM