Ľubomír Hudačko Kultúra

Na javisku bude sama celé 2 hodiny: Prešovčania uvidia výkon herečky Anny Polívkovej

Najzábavnejšia dovolenka je tá, ktorú podniknete sami so sebou. Minimálne v prípade talentovanej Anny Polívkovej, ktorá príde do Prešova.

Ilustračný obrázok k článku Na javisku bude sama celé 2 hodiny: Prešovčania uvidia výkon herečky Anny Polívkovej
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Tá exceluje v divadelnej komédii z opačného konca sveta, to rozhodne platí. Prešovčania jej talent uvidia v piatok 27.09.2024 od 19:00 hod. v Kine Scala.

Presvedčí nás, že do kufra si stačí zabaliť odvahu a otvorenosť, a budú sa diať veci, pretože všetko sa dá prežiť s nadhľadom a sebairóniou, pozýva na predstavenie prešovské PKO.

Slobodná, bezdetná a tak trochu hysterická Susan sa rozhodne zrekonštruovať svoju cestu do Austrálie. Tento krát však bez kamarátok a o 25 rokov staršia, no s rovnakými očakávaniami a snami.

Bude celkom sama

Jej dôvtip, šarm i chaos ju prinútia bilancovať – ironicky a horkosmiešne sa zamýšľa nad priateľstvom, láskou, osamelosťou, nástrahami i radosťami života.

„Tá postava má skôr príliš nutkavú potrebu hovoriť, než by sa dokázala vyjadrovať. Z pohľadu textu je inscenácia Tak ja letim! to najťažšie, čo som kedy robila. Keď sa tie slová naozaj rýchlo nevalia, predstavenie nefunguje,“ hovorí Polívková, ktorá bude počas dvoch hodín na javisku celkom sama.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM