Rôzne

Zúčastníte sa na nich i vy? TOP akcie najbližších dní v našom meste a okolí

Zamierite na ne aj vy? Ponúkame vám súhrn našich tipov na atraktívne akcie tohto týždňa v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Zúčastníte sa na nich i vy? TOP akcie najbližších dní v našom meste a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Streda: Trabantom až na koniec sveta

Začneme kinovým tipom. Humenské Kino Fajn premieta v stredu o 19:30 hod. český dokument s názvom Trabantom až na koniec sveta. Popis: Cestovateľovi Danovi Přibáňovi a jeho partii nestačilo, že dokázali nemožné, keď precestovali Trabantom Afriku a natočili o tom nezávislý film. Rozhodli sa vypraviť na ešte náročnejšiu cestu – 21 124 kilometrov naprieč Južnou Amerikou až na koniec sveta. A to nielen Trabantom. Dva Trabanty, poľský Fiat a Jawa 250 z roku 1957 sa vydáva v ústrety tomu najnáročnejšiemu, čo sa dá v Južnej Amerike nájsť.

Piatok: Jeno’s Brothers

V piatok večer to na terase Cafe Avenue v Humennom, teda na treťom poschodí obchodného centra, rozbalí známa miestna kapela Jeno’s Brothers. Začiatok koncertu je naplánovaný na 20:00 hod.

Nedeľa: Pid Dubrovou

V nedeľu bude v Zubnom rušno a veselo. Na programe totiž je 25. ročník podujatia s názvom Regionálne folklórne slávnosti Pid Dubrovou. O 14:00 je naplánované slávnostné otvorenie akcie na amfiteátri. A zoznam folklórnych vystúpení je skutočne bohatý. Preštudovať si ho môžete tu.

Nedeľa: Snina – Humenné

Futbalisti FK Humenné svoj prvý zápas v tretej lige nezvládli a domácemu Vranovu podľahli vysoko 5:0 z pohľadu domáceho celku. Tentoraz ich čaká druhé kolo, ďalší zápas vonku a snáď ešte väčšie derby. V nedeľu od 16:30 hod. totiž nastúpia na ihrisku MFK Snina.

Nedeľa: Zemplinski heligonkari

Ďalšia nedeľa a ďalší diel Kultúrneho leta 2018 pri Fontáne lásky v Humennom. Tentoraz sa prítomným predstavia Zemplinski heligonkari z Michaloviec. Začiatok podujatia o 17:30 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM