Rôzne

Zoznámte sa s nimi aj vy: Články, ktoré počas týždňa najviac pútali pozornosť

Ďalší týždeň je na konci a to je ten pravý čas sa za ním obzrieť. Prinášame vám 5 článkov, na ktoré sa počas neho na našom spravodajskom webe klikalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku Zoznámte sa s nimi aj vy: Články, ktoré počas týždňa najviac pútali pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Čelná zrážka

Medzi Brekovom a Humenným podľa polície došlo k zrážke auta značky Škoda Fabia s Aviou. Pozrite si zábery priamo z miesta nešťastia.

Rekonštrukcia ciest

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja chce zrekonštruovať 60 havarijných úsekov na cestách druhej a tretej triedy v tomto kraji. Na zákazku už vyhlásila súťaž. A rekonštruovať sa v rámci toho bude aj týchto 9 úsekov v okolí Humenného.

Majstri Európy

Študenti tanečného oddelenia Súkromnej základnej umeleckej školy (SZUŠ) Múza v Humennom svoj školský rok nekončili tradične posledným školským dňom… Zúčastnili sa Majstrovstiev Európy a vytancovali si zlato!

Prvé info o jarmoku

Aj toto leto sa v našom meste uskutoční Humenský jarmok, pričom pôjde o jeho 28. ročník. A s ním prichádza atmosféra pouličných trhov či kultúrny program… Viac sa dočítate tu.

Nové riaditeľky

Známe sú už mená nových riaditeliek v dvoch humenských školách. Jedná sa o ZŠ Pugačevova a MŠ Třebíčska. Vymenovala ich primátorka mesta po voľbách v radách škôl. Kto bude stáť na ich čele?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM