Rôzne

Známe sú finalistky Miss Slovensko 2019: Svoju zástupkyňu má opäť aj Horný Zemplín!

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko 2019 pozná dvanástku finalistiek. Tentoraz žiadna z nich nie je z Humenného, no držať prsty môžete Sninčanke Terézii.

Ilustračný obrázok k článku Známe sú finalistky Miss Slovensko 2019: Svoju zástupkyňu má opäť aj Horný Zemplín!
Zdroj: TASR

Finalistky 24. ročníka súťaže Miss Slovensko zažili vo štvrtok napoludnie svoju spoločnú premiéru. Pred zástupcami médií ich v Bratislave oficiálne predstavila riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

Ostatnou víťazkou Miss Slovensko sa stala Humenčanka Dominika Grecová. Tentoraz bude mať Horný Zemplín svoje želiezko v ohni prostredníctvom Sninčanky. Jej meno je Terézia Jakubcová.

„Mám veľa kamarátok, ktoré túto súťaž už absolvovali a veľmi sa im to páčilo. Vždy ma presviedčali, že som sympatická, prirodzená, vždy usmiata, aby som to išla skúsiť. Takže som tu a podarilo sa. Uvidíme, ako to dopadne. Pre mňa je najlepšie, že sa zviditeľním. Žila som v Anglicku, kde som sa venovala modelingu. Na Slovensku o mne nikto nevie, ešte som iba mesiac na Slovensku po návrate z Anglicka. Otváram si reštauráciu a verím, že aj cez túto súťaž získam veľa klientov, to by som chcela,“ uviedla úprimne súťažiaca zo Sniny.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Pozrite si fotogalériu z finálového večera Miss Slovensko 2018.

Miss Slovensko 2018
16
Galéria
Zdroj: TASR

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM