Rôzne

Vyberiete si z nich? O týchto víkendových akciách v Humennom a okolí sa oplatí vedieť

Nenechajte si ho ujsť. Zostavili sme výber naj podujatí, ktoré sa počas tohto víkendu konajú v našom meste a okolí. Ktoré z nich je podľa vášho gusta?

Ilustračný obrázok k článku Vyberiete si z nich? O týchto víkendových akciách v Humennom a okolí sa oplatí vedieť
Zdroj: Dnes24.sk

FK Humenné – 1. FC TATRAN Prešov

V sobotu od 16:00 hod. privíta aktuálne tretí tím tabuľky FK Humenné lídra 1. FC TATRAN Prešov. Oba celky však majú rovnaký počet bodov. Ako dopadne tento atraktívny treťoligový duel na humenskom štadióne?

Radvanské slávnosti

V sobotu sa v neďalekej obci Radvaň nad Laborcom koná 21. ročník Radvanských slávností. Okrem iných sa návštevníkom podujatia, ktoré odštartuje o 16:00 hod., predstaví známa skupina Heľenine oči. Viac podrobností nájdete tu.

Kinematograf

Do Humenného sa po čase vrátil kočovný kinematograf. Jedná sa o „open-air kino“ a v našom meste na Námestí slobody sa bude premietať ešte aj v sobotu a v nedeľu, vždy v čase od 21:00 hod. Viac info nájdete tu.

Sotácky folklórny festival

v nedeľu 18. augusta sa v obci Jasenov koná Sotácky folklórny festival, na ktorom sa predstaví napríklad aj známy slovenský rapper Maj Spirit. Začiatok podujatia je o 14:30 hod. Viac sa dočítate tu.

Kultúrne leto

V rámci ďalšej časti Kultúrneho leta 2019 sa v nedeľu na Námestí slobody pri Fontáne lásky predstaví Mládežnícky zbor Spoločenstva Gorazd pri Rímskokatolíckej farnosti Sťatia sv. Jána Krstiteľa v Humennom. Začiatok podujatia ako vždy o 17:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste túto galériu? Aj takéto pohľady prináša renovácia farského kostola v Humennom.

V Humennom prebieha renovácia farského kostola: Pozrite si fotky z miesta
10
Galéria
Zdroj: Farnosť Všetkých svätých

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM