Rôzne

Víkendové tipy: Pozrite si, na aké zaujímavé akcie sa môžeme v Humennom tešiť

Zatraktívnite si aktuálny víkend vďaka zaujímavým podujatiam. Čo sa v našom meste chystá? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Víkendové tipy: Pozrite si, na aké zaujímavé akcie sa môžeme v Humennom tešiť
Zdroj: Dnes24.sk

Motorky na námestí

V sobotu oficiálne odštartujú sezónu nielen miestni motorkári tradičným podujatím. Svoju spoločnú jazdu odštartujú v Humennom, pričom po prvýkrát sa bude konať aj prejazd pešou zónou na Námestí slobody. A to zhruba v čase od 10:50 do 11:15 hod. Viac sa dočítate tu.

Humenská hudobná jar

V nedeľu so začiatkom o 16:00 hod. sa uskutoční druhý diel Humenskej hudobnej jari 2018. Na čo sa môžete tešiť na Námestí slobody pri Fontáne lásky? Na programe bude tentoraz koncert učiteľov a žiakov zo Základnej umeleckej školy na Mierovej ulici v Humennom.

Dve nevesty a jedna svadba

V Kine Fajn si budete môcť v nedeľu od 20:00 hod. vychutnať novú českú komédiu Dve nevesty a jedna svadba. Tu je popis: Marie (Anna Polívková) je typická mestská singl. Pracuje síce ako úspešná televízna moderátorka, ale vo vzťahoch má dar priťahovať iba hlupákov. Naopak, jej sestra Karolína (Ester Geislerová) už toho pravého našla a plánuje svadbu. A tak Marie prichádza za rodinou na návštevu do rodného mesta. Doma stretáva svoju dávnu lásku Jiřího (Jaroslav Plesl). Počas niekoľkých okamihov je jasné, že ich stará láska časom nevyprchala. Ale celá vec má jeden háčik. Jiří je snúbencom jej sestry.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM