Rôzne

V týchto humenských škôlkach ohlásili prázdniny: Dôvodom je zvýšená chorobnosť

Hneď niekoľko materských škôl v Humennom zatvára svoje brány a to kvôli zvýšenej chorobnosti detí. No tá sa netýka len škôlok...

Ilustračný obrázok k článku V týchto humenských škôlkach ohlásili prázdniny: Dôvodom je zvýšená chorobnosť
Zdroj: TASR

Ako už v pondelok informovala humenská radnica, Materská škola Třebíčska v Humennom od 29. januára do 1. februára 2019 (vrátane), bude zatvorená z dôvodu vysokej chorobnosti detí, ktorá predstavuje až 75,73% chorých.

No a dnes zverejnila radnica oznam o nútených prázdninách z rovnakého dôvodu a teda zvýšenej chorobnosti detí aj v ďalších škôlkach vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti. A to konkrétne v týchto: MŠ Družstevná, MŠ Mierová a MŠ Osloboditeľov. Vo všetkých budú prázdniny trvať od 30. januára do 1. februára (vrátane).

Radnica ďalej informuje aj o prázdninách kvôli zvýšenej chorobnosti na Základnej škole Pugačevova, od 30. do 31. januára. Avšak platí to len pre prvý stupeň.

Ako je uvedené na webe ďalšej školy, riaditeľka ZŠ Hrnčiarska udelila žiakom na 28. a 29. januára taktiež riaditeľské voľno. „Z dôvodu nárastu respiračných ochorení, chrípky a chrípke podobných ochorení žiakov školy a na základe odporúčania RÚVZ,“ informuje škola.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Neušlo vám to? V jeseni minulého roku sme vám priniesli fotoreportáž o tom, ako humenské školy skrášlili Sídlisko III. Pripájame galériu…

FOTOGALÉRIA: Krásne maľované výtvory na Sídlisku III z dielne humenských škôl!
10
Galéria

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM