Rôzne

V Humennom sa udialo niečo, čo čakal len málokto: Veľký zvrat a prekvapenie od Perinbaby

Obyvatelia Humenného zažili poriadne prekvapenie. Hoci to už vyzeralo, že je po zime a Perinbaba to definitívne zabalila, v našom meste došlo po peknom a teplom počasí k veľkému zvratu a z oblohy zrazu začali padať snehové vločky. Výsledok si môžete pozrieť na fotografiách.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom sa udialo niečo, čo čakal len málokto: Veľký zvrat a prekvapenie od Perinbaby
Zdroj: Dnes24.sk

Hoci o pár dní už začína oficiálne jar, obyvateľov Humenného čakalo ráno poriadne prekvapenie. Perinbaba si to k nám namierila v polovici marca tesne pred blížiacou sa Veľkou nocou. A na malú chvíľu pre nás zaobstarala bielu prikrývku.

Tohtoročná zima pritom bola na sneh poriadne skúpa. Platilo to aj pre naše mesto, kde keď aj niečo napadalo, tak to aj v priebehu krátkeho obdobia zmizlo. Dokonca aj Silvester či Nový rok slávili Humenčania síce v mrazoch, ale bez snehu.

No hoci obyvateľom Humenného sa mohlo zdať, že Perinbaba to už definitívne pre túto sezónu zabalila, prichystala si pre nás prekvapenie. Svoje posledné slovo totiž nepovedala a ranné zobudenie niektorých možno potešilo, no niektorým narobilo aj menšie starosti.

Tenká snehová prikrývka z rána je už aktuálne roztopená. Ako to ale vyzeralo ráno trebárs na takej Poľane alebo z Poľany, si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Ráno v Humennom na fotkách. Perinbaba si pripravila marcové prekvapenie
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM