Tlačové správy

V Humennom otvorili nový revolučný salón: Kozmetička Natália o tom, ako to funguje!

Humenčanky, teraz zbystrite pozornosť. Ako byť ešte krásnejšia? Mladá kozmetička Natália Kardošová v ROZHOVORE o novom kozmetickom salóne, ktorý bol v Humennom len nedávno otvorený.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom otvorili nový revolučný salón: Kozmetička Natália o tom, ako to funguje!
Zdroj: facebook.com/AvenueIEP

Ste vyštudovaná kozmetička. Kedy ste sa rozhodli, že toto bude vaša profesijná cesta?

Po ukončení štúdia na strednej škole som sa rozhodla robiť niečo iné. Okolností a sled udalostí ma nakoniec doviedli na vysokú školu, kde som sa rozhodla po troch rokoch štúdium ukončiť. Vtedy mi do života prišla kozmetika s názvom Esthederm. Oslovila ma hneď po prvom ošetrení v salóne a práve vďaka nej bola moja motivácia vrátiť sa k svojej vyštudovanej profesii obrovská. Dnes pre túto značku pracujem, v salóne v Humennom, ktorý sme v OC Avenue len nedávno otvorili.

Čím sa líši od ostatných kozmetických salónov, ako ich bežne poznáme?

V našich salónoch klientky alebo aj klienti maximálne zrelaxujú, dozvedia sa o stave svojej pleti a odchádzajú oddýchnutí, šťastní, že si pre seba našli chvíľku a najmä krásni a spokojní. Každej sa venujem dva a pol hodiny, medzitým zákazníkov nepríjmam, takže môže mať istotu, že čas venujem iba jej a jej potrebám. V Esthederme veríme, že každá pleť má potenciál byť krásna a zdravá.

Ako vyzerá prvá návšteva novej klientky?

Všetky ošetrenia Institutu Esthederm prebiehajú v troch fázach. Prvým a veľmi dôležitým krokom je konzultácia, založenie klientskej karty a diagnostika pleti. S klientkou diskutujem o tom, aké má potreby a čo chceme dosiahnuť. Po diagnostike zvolíme vhodné ošetrenie, vysvetlím čo bude nasledovať a prejdeme k samotnému ošetreniu. Hĺbkove čistenie pleti je u nás, dá sa povedať, jedna báseň. Všetko je bezbolestné a veľmi príjemné. V poslednej časti ošetrenia odporúčam produkty na domácu starostlivosť v závislosti od potreby pleti. Radím, ako sa o seba starať aj doma, aby výsledky boli stopercentné.

FOTO: Nový kozmetický salón v Humennom
5
Galéria
Zdroj: facebook.com/AvenueIEP

Sú badateľné zmeny už po prvom ošetrení?

Určite áno. Špecifické ošetrenie Intensive Balance, ktoré poskytuje cielené riešenie pre kožné disfunkcie, je dôkazom. Po ošetrení je pleť energizovaná, rozjasnená, má zdravý vzhľad a jemné vrásky su vyhladené. Naše produkty v spojitosti s ošetrením, ktoré je potrebné aj následne minimálne raz do mesiaca absolvovať, garantujú prevýchovu pokožky do mesiaca. Institut Esthederm učí pleť, aby vedela fungovať z vlastných zdrojov.

Veľmi sa mi páčia slová zakladateľa tejto značky Jean-Noel Thorela, citujem – Starnutie pleti nie je nevyhnutné. Aby ostala mladá, potrebuje namiesto prílišného ošetrovania prevychovať, v tom je rozdiel.

Myslím, že to vystihuje celú túto filozofiu značky. Naša pleť potrebuje energiu, aby mohla správne fungovať a tu už nadväzujem na jeden zo 6tich patentov značky – celulárna bunková voda. Bunková „živá“ voda je základným patentom tejto filozofie a tvorí 70% všetkých produktov. Má podobné fyzikálne a chemické vlastnosti ako tekutina, ktorá sa nachádza v našej pokožke. Nielen dodáva energiu, ale má aj mnoho iných účinkov, ako je doplnenie hydratácie, zlepšenie kvality pleti, zvýšenie bunkového metabolizmu, spomalenie starnutia a v neposlednom rade lepšia účinnosť aktívnych látok kozmetických produktov. Bunková voda v spreji je skutočným zdrojom energie a životabudičom pre naše bunky v pokožke.

Ambasádorkou značky je známa rodáčka z Humenného – Renáta Špačková. Spoznali ste sa už osobne?

Ešte nie, ale verím, že na našich odborných školeniach ju určite spoznám :-)

Vráťme sa k vám. Čo vás na tejto práci najviac napĺňa?

Veľmi sa mi páči systém práce. Na začiatku si stále pleť diagnostikujeme a pripravíme si tkz. cestu dlhodobej krásy, kde sa snažíme docieliť požadovaný stav pleti. Zákazník sa na naše ošetrenia stále teší, určite to nie je stereotyp. Taktiež ma napĺňa to, že môžem pomáhať ľudom, ktorí sa dlho trápia so svojou pokožkou, či už je to precitlivenosť, začervenanie, mastná pleť, akné, hlboké vrásky alebo povednuté kontúry tváre. Ľudia užívajú rôzne lieky a stav sa nezlepšuje alebo aj zlepšuje, ale po vysadení liekov sú znova tam kde boli a toto my riešime a prevychovaváme, aby pleť bola znova zdravá a fungovala správne bez rôznych nepríjemných zásahov.

Zdroj: facebook.com/AvenueIEP

Aké benefity ešte poskytuje táto kozmetika?

Ponúkame sezónne ošetrenia, ktoré sú zamerané na najviac zaťažované orgány v konkrétnom ročnom období. U nás sa o zákazníka staráme nie len zvonku, ale aj zvnútra. Pre klientov, ktorí sa starajú aj o pokožku celého tela, máme v ponuke tiež celotelové ošetrenia zamerané na zoštíhlenie a spevnenie konkrétnych partií tela. Taktiež ponúkame prípravu celého tela na leto, aby sa pokožka krásne a zdravo vedela opáliť. V našom sortimente je rada produktov na opaľovanie, ktorá taktiež učí pokožku ako správne prijímať slnečné žiarenie a opaľovať sa bez zbytočného vysušovania a predčasného starnutia pokožky. Ľudia, ktorí majú pigmentové škvrny si znova môžu užívať leto bez pocitu, že sa im prejaví ešte viac pigmentových škvŕn. My ich dokonca liečime, aby sa ďalej nevytvárali a postupne bledli. Ľudom, ktorých trápi alergia na slnko, takisto vieme pomôcť a po našich skúsenostiach užívania produktov sa alergia po prvej sezóne vytráca.

Kde sa môžu ľudia dozvedieť viac o tejto kozmetike a na akej adrese vás zastihnú?

Na stránke institutesthe­derm.sk nájdu ľudia veľa informácii o značke aj o produktoch a taktiež prednedávnom sa spustil blog esthederm-institut.sk, ktorý vytvorila naša šikovná kolegyňa Slávka z Košíc, kde si môžu všetci prečítať novinky zo sveta Esthederm, o nás kozmetičkách po celom Slovensku, o školeniach, ktorých sa zúčastňujeme a kde si záujemcovia vedia nájsť tiež odpovede na ich otázky.

Ale nielen na internete. Samozrejme všetkých, ktorých táto kozmetika zaujala, rada privítam v salóne na treťom poschodí v OC Avenue na Štefánikovej ulici.

(PR.) Viac informácií o novom kozmetickom salóne v Humennom nájdete aj na jeho facebookovej stránke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM