Veronika Hunyadiová Správy

V akom režime funguje humenské kino či plaváreň? Pozrite si PREHĽAD

Mestské zariadenia fungujú v rôznych režimoch. Koľko ľudí môže ísť do jednotlivých prevádzok.

Ilustračný obrázok k článku V akom režime funguje humenské kino či plaváreň? Pozrite si PREHĽAD
Zdroj: Dnes24.sk

Okres Humenné je od 4. októbra v prvom stupni ohrozenia, teda v červenej farbe. S farbou okresu súvisia aj opatrenia a obmedzenia vyplývajúce z COVID automatu.

Ako vyplýva z COVID automatu, prevádzkovatelia majú na výber tri režimy fungovania, a to režim zaočkovaných, režim OTP (očkovaní, testovaní, po prekonaní ochorenia) a režim základ. Pre každý režim sú určené obmedzenia a kapacitné limity. O tom, v akom režime fungujú jednotlivé mestské zariadenia informuje samospráva na svojom webe

Režim fungovania

Kultúrne stredisko, vrátane kultúrnych podujatí, a Kino Fajn fungujú v režime základ. Maximálna kapacita je 50 osôb a povolené sú iba podujatia na sedenie v interiéri alebo exteriéri. V režime základ fungujú aj denné centrá v Humennom a kapacita je určená na maximálne 10 osôb. Platí to pre interiérové aj exteriérové podujatia.

Plaváreň, zimný štadión a mestská športová hala fungujú v režime OTP. Pre plaváreň je limit pre 25-metrový bazén určená na maximálne 15 osôb, pre 10-metrový bazén šesť osôb. Sauna funguje v režime zaočkovaných, limit je 10 mužov a 10 žien. V športovej hale a na zimnom štadióne môže byť maximálne 75 športovcov.

Foto: ilustračné

Prečítajte si aj

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM